Hogyan tudnék 69-ről 50-55 kg-ra fogyni? Nagyon megköszönném a válaszotokat =)
Szóval az van, hogy gyorsan szeretnék fogyni, de nem tudom, hogy mit csináljak. Már jó párszor próbáltam de semmi. Olyan kellene, hogy max 2 hónap. Van ilyen?
Amúgy 155 cm vagyok és 13 éves lány. :S
Ha azt mondod, hogy még nem szabad, akkor mit csináljak? Egyszerűen idegesít amikor suliba mérik, hogy ki hány kiló. Mennyi időbe fog még tartani amíg "alakul" a testem? És még egy kérdés, miért nem szabad?
Nem nagyon látszik meg rajtam mert azt mondták, hogy kb 60nak látszok, de engem nagyon idegesít.
Le írom mit eszek :)
Reggeli ami kb. 8:30kor van: 1 szendvics, vagy egy kis pizza, tea.
Ebéd (12:50 körül): Valamilyen főttkaja, de ha olyan van amit nem szeretek akkor 1-2 kenyér, tea vagy víz.
Vacsora (17:00-17:30): Egy szelet kenyér kakaóval vagy teával.
Nem olvastam el a kommenteket,mert hasonló helyzetben volt a 9 éves fiam.
Nála egy nap:tízór amit suliban adnak(állt.kenyér)
Ebéd:szintén sulis
Uzsi: sulis
Este meg nyolc órakor vacsizott,mindenféle vacakot,mert a főtt kaját itthon nem eszi meg(tudom,ez azén hibám)
Jelenleg Reggelizik suliban(korpászsömle felét csinálom meg neki sonkával szendvicsnek).
Tízórai, ebéd megmaradt sulisnak.
Uzsit már nem mindig eszi meg,hanem itthon eszik korpás zsömléből készült szendvicset,vagy amit főzök,vacsira csak almát eszik,vagy más gyümit(banán ,szőllő kilőve).
Ezt február eleje óta csinálja,azóta egy kilót fogyot.Addig hetent 1-2-szer volt széklete,most már naponta 1-2szer.Teát cukor nélkül issza,citromfacsart levével ízesítve.
Az iskolai mozgás mellett itthon fél-egy órát tornázik dvd-re.
Nektek azért nem szabad még fogynotok,mert a fejlődő szervezetnek minden tápanyagra szüksége van,különben hiánybetegség léphet fel,és elmaradtok a növésben,nem jól fejlődtök.
Megkell szüntetni a nasizást,a finomított cukrot,az édes üdítők fogyasztását.Vagy szedjél multivitamint,vagy egyél sok gyümit,és zöldséget(utóbbit ajánlom).
Ha egy 9 éves kisfiú ezeket a dolgokat megérti,neked is meg kell.
Ha már a nasizás,és egyebek elmaradnak,már eredményes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!