Nekem van egy ismerősöm, aki csak vacsorát eszik. 160 magas és mázsa felett van. És nem érti, hogy nem fogy... Persze hiába magyarázza az ember, hogy ha csak egyszer eszik, abból csak pánikszerűen raktározik a szervezet. Persze, ha egyszer eszel és nagyon keveset, akkor sokat lehet fogyni, ezt anorexiának hívják és meglehetősen egészségtelen. Ha jelentős súlytöbbleted van, akkor tartós eredményt csak életmódváltással tudsz elérni. Mozgás, zöldség, gyümölcs, fehér húsok... Tudom, hogy uncsi, de még mindig beválik.
2010. márc. 1. 00:19
13/24 anonim válasza:
azok akik ezzel a modszerrel fogytak miert nem irtak meg azt is hogy mennyit hiztak mikor ujra elkezdtek enni? Erre nem vagytok olyan buszkek? Az emberi butasag hatartalan...meg azt sem ertitek hogy hogyan mukodik a testetek. Azok akik igy fogytak valoszinuleg puha plotty narancsboros beesettszemu megkeseredett ehes nok vagy olyanok akik mar visszahiztak es emiatt depressziosak es ujra meg ujra bele akarnak vagni de mindhiaba mert mindig ugyan az lesz az eredmeny. Csak egy morzsaval emeleitek meg a napi kajaadagotokat es abbol maris sir lesz. Szanalmas! Kerssetek fel egy dietetikust es egy pszichológust.
2010. márc. 1. 12:24
14/24 anonim válasza:
Nem papolni akarok gondolom nem erre vagy kiváncsi..mégis...nagyon egészségtelen a napi 1x-i evés és ha fogyás után ujra naponta többször fogsz enni, az egész vissza jön.
Olvasom itt az okosakat,hogy egy hónap alatt 8 kiló, meg 2 hónap alatt 10 kiló ment le nekik, elárulom, hogy napi 5x eszem keveset,életmódot váltottam(teljes kiőrlésű kenyér stb.)rendszeres mozgás és 2 hónap alatt nekem is lement a 10 kiló:)
De ezt ugy is te döntöd el..ha sanyargatni akarod magad akkor nosza rajta!:)
2010. márc. 1. 12:56
15/24 anonim válasza:
Kipróbáltátok már? Csak azért kérdezem mert nagyon okosak vagytok hogy így vissza hízom, meg úgy tönkre megyek stb..Képzeljétek nem híztam vissza és nem is volt olyan baromira nehéz betartani, és az anyagcserém sem lassult le. Minden délben azt ettem amit épp kívántam( ha süti volt akkor azt)és különösebben nem voltam éhes este.Ha naponta többször eszem akkor mindig elszaladt velem a ló. De amikor ezt elkezdtem akkor tudtam napi 1X . Lett később önuralmam , kevesebbet ettem és később beiktattam egy reggelit is. Szépen lefogytam és nem voltam depis, úgy mint aki nem eszik szénhidrátot , édességet. Nem voltam rosszul.És ami a legfontosabb NEM HÍZTAM VISSZA. Utálom a kioktatókat. Még mindig jobb ha valaki nekiáll fogyózni mint aki zabál és lefolyik a székről. Miért mondjátok hogy biztos depis lettem és löttyedt bőrű? Honnan veszitek? Képzeljétek NEEEMMM! Csak egy jobb alakú nő lettem aki megtanulta az önuralmat!
2010. márc. 1. 14:23
16/24 anonim válasza:
Napi ötszöri evésről csak annyit, hogy egy átlagos embernek nincs annyi ideje.(aki dolgozik, főleg olyan helyen) Nem tudom elképzelni hogy ötször egyek egy nap, akkor egész nap csak az evéssel kell foglalkozni.
Sokan fogytak a környezetemben napi 1 vagy 2 étkezéssel és hatékonyan. élnek virulnak és könnyebbek.
2010. márc. 1. 14:27
17/24 anonim válasza:
Azt sem értem miért kell bírálni minket? Nekem ez jött be neked az. Attól még nem vagyunk hülyék. Nem tudnék napi ötször enni.Nagyon gáz ha ismeretlenül minősítesz.Én sem teszem
2010. márc. 1. 14:29
18/24 anonim válasza:
12:24-es vagyok
Na ez igen!!! Nem eleg hogy ostobasagot beszeltek de meg meg is magyarazzatok magatoknak a hulyeseget es a vegen el is hiszitek. Miert nincs idotok 5szor enni, az 5szori etkerzes ugyan ugy az egeszseges elet resze mint (abszurd pelda|)pl. a fogmosas...arra idot kell szakitani es kesz! Annak uzenem aki ezzel a modszerrel fogyott hogy nekem ne probald meg bemeselni hogy nem vagy plotyi meg narancsboros ugy sem hiszem el.Ha valoban igy fogytal (sokat nem 1-2 kilot) akkor annak kovetkezmenye van es ne irjal ostobasagot mint pl azt hogy neked bizony nem lassult az anyagcsered mert az aki egy picit is ert hozza egybol rajon hogy milyen buta vagy. A ti velemenyeitek szerint ki kell dobni minden orvosi konyvet es rohejes minden szakvelemeny mert ti aztan iggazan tudjatok hogy mikent kell fogyni.
2010. márc. 1. 14:41
19/24 anonim válasza:
Ja, nehogy már ti dirigáljatok nekünk. 14.23as te is büszke lehetsz magadra, nem kell magyarázkodni, én így is elítéllek, hogy tartod a súlyod. Gondolom most már te is nagyon szimpatikusnak tartasz engem, de tök mindegy:D
Izomból meg vízből is elég sokat fogyhattál....
2010. márc. 1. 15:22
20/24 anonim válasza:
14:41 es. Te vagy buta meg anyád, hogy nem nevelt meg. És te csak egy kis féltékeny pics. a vagy mert nem tudsz lefogyni. Azért írkálsz össze vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!