80/10/10-es étrenddel le tudnék fogyni?
Kalóriadeficittel igen.
De mondjuk kíváncsi lennék rá, mennyire esélyes normál anyagcserét megőrizni, kalóriadeficitet tartani full növényi étrenddel.
Az ételek, italok témakörben láttam nemrég egy nyersvegánt, bár nem tudom, 80/10/10-ezik-e... Itt nem szoktak előfordulni, de hátha jön valaki. Addig be kell érned velünk.
Nagyon érdekes kérdés, már eleve a 80/10/10 és a fehérjebevitel kapcsolata, én zöldborsóra építenék, az tuti (bár ha én nyersvegán lennék, akkor zsírosan ennék, nem szénhidrátosan, de most hagyjuk ezt. amúgyse lennék nyersvegán, de nagy hatást tett rám a nyesvegán konyha, nagyon szeretem). A fogyáshoz pedig kalóriadeficit kell. Nyilván lehet vele fogyni. Változatosan eszel, figyelve a szükséges tápanyagok bevitelére (ezt Neked kell jobban tudnod), de kalóriadeficitet elérve, így vagy úgy, a mozgás nyilván nem árt... Semmi meglepő nincs ebben.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Tudom, hogy az ilyen étrendnél fontos a fehérjére figyelni, köszi a borsós tippet! Eddig pont egy fehérje 'diétán' voltam, ami eléggé tönkre vágott több szempontból. Úgy tudom, hogy elég sok zöldben található ugyanannyi (néha több is) fehérje, mint a sovány húsokban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!