Csak diétával, sport nélkül mennyire hatékony a fogyás?
A fogyáshoz persze,hogy elég a diéta,de!!!! ha sportolsz is mellette akkor az alakod is formálódni fog,a bőröd is szép marad és tested szép,izmos,tónusos lesz.Szerintem kell a sport is.Mindegy,hogy a lényeg,hogy szeresd és,hogy rendszeresen csináld.)
Sok erőt és kitartást kívánok neked:)))
Ha nagy súlyfelesleged van (15 kg felett), valamennyit tudsz így fogyni, de utána megáll a fogyás. Ennél kisebb súlyfeleslegnél muszáj a sport.
Ja, és ha 800 kalórás diétával lefogytál, és aztán többet eszel (pl. 1000-ret, ami még mindig baromi kevés), azonnal hízni kezdesz ismét.
Köszi a válaszokat. Nagyon jók.
Nekem csak 10 kg-kellene leadnom. Már próbálkoztam korábban a fent említett 1200 max kalóriás diétával és sporttal, de nem hozott eredményt (0 kg mínusz). Ezért kezdtem bele egy szigorúbb diétába. Jelenleg a sportnak anyagi és időbeni korlátai vannak,de nagyon szeretnék járni. Meg próbálom megoldani, hogy beleférjen.
Utolsó válaszolónak.
Ha lefogyok, utána, mit tehetek, hogy ne hízzam vissza?
Időnként ismételjem meg a fogyókúrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!