Segítséget kérnék: Hogyan tudnék lefogyni?
Csak a szokásos uncsi dolgok:
járj futni minden este 1-2 km-t
Ne vacsorázz!
Sok víz! (Napi 3-4 liter)
Ezt a 3 dolgot kell betartanod, és nyárra bomba alakod lesz!
Most hány kiló vagy?
Nem a kevesebb kalória miatt ajánlják a teljes kiőrlésűt. Amúgy igen, káposzta nem rossz, de a 100g-ban lévő 0.7g rosttól nem rohan a falnak. Igazából a legtöbb zöldség bár magas rosttartalommal bír, így is elenyészőek. Pl. petrezselyemzöldben 100g-onként van 1.3g rost, kelbimbóban 1.4g, miközben a napi ajánlott bevitel 25-40 között lenne.
Igen, a zöldségekben sok rost van, de egész napi adagot lehetetlen fedezni belőlük, 2-3 szelet kenyérből viszont meg is van.
Mondok én is egy új verziót a többiek után: ne egyél kenyeret, nem muszáj. De ez csak egy ötlet, gondolom, nehéz lenne megoldani, ehhez nem árt némi elszántság (nálam egészségtudatosság volt, nem akartam glutént enni, mert nekem nem olyan jó, az tuti). De minél kevesebb kenyeret egyél. Annyi más lehet, otthon pl. rántottát zöldségekkel, ez nekem nagy kedvencem, de csak jóféle házi tojásból.
Persze kismillió egyéb lehetőség van, nem tudom, mit szeretsz és mi van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!