Szerintetek normális a 72 kg, ha közben 172 cm magas vagyok? (15/L)
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 01:55
11/18 anonim válasza:
Lehet hormonális ok a háttérben.
12/18 anonim válasza:
10 Igen, és az már konkrétan az alultáplált kategória, engem ennél a súlynál már hízókúrára fogtak. Kérdező! Soknak tűnik, sportolnod kellene, plusz az egészséges táplálkozással is érdemes lenne megismerkedned. Én 170 cm vagyok és 58 kg, van mit fogni rajtam, csinos vagyok, de semmiképpen sem sovány. Fogyókúrázni viszont nem szabad 15 évesen.
13/18 anonim válasza:
Picit sok. Próbálj ki valamilyen sportot.
Ha 5 kilót leadnál akkor már sokkal jobban éreznéd magad.
14/18 anonim válasza:
"Normalis testsulyt igy lehet kiszamitani:magassag-110."
Mi ez a hülyeség? És akkor egy 120 cm-es gyerek legyen 10 kg, egy 60 centis meg mínusz 50?
15/18 anonim válasza:
Elvileg normális. [link]
De ha nem így érzed, sportolj valamit! :)
16/18 anonim válasza:
#14: Persze ez a felnőttekre igaz és nem a 120centiméter alattiakra...
17/18 anonim válasza:
Az uzolsó az normàl alatt van. Te még épp hogy bele esel. Hasonlóan 172cm és 72kg voltam és életmódvaltásra volt szükségem. Fel év telt el és 62,5 vagyok de még mindig fogyásban. Azt ajánlom most kedzj egészséges életmódba (ne fogyókúrába)míg nem késő! Nem vagy túlsúlyos de borotva élen táncolsz. Tűzz ki egy célt és ha kitartó vagy eléred. Nekem az 58 a célsúly. És hozzátenném hogy én lemondtam a cukorról és a búzáról. Volt hogy sokszor bűnöztem de egy idő után egyre könnyebb lesz.😊
18/18 anonim válasza:
#14 vagyok megint. Jó buták vagytok. 176 vagyok már, és 54-55 kg. Nem csont és bőr vagyok, teljesen egészségesen súlyom van. Így látatlanban ne mondd már, hogy alultáplált kategória, mert fingod sincs arról, hogy hogy nézek ki. Van, akinek erős,nehéz a csontozata, vagy éppen könnyű. Szóval ez a kérdezőnek is egy marha felesleges kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!