Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez volt a reggelim, mit egyek...

Ez volt a reggelim, mit egyek ebédre majd vacsira?

Figyelt kérdés
Most reggelire ettem Egy kis tál epret (6-7 szem) egy natúr activiával. Gyros van itthon, pitával. A gyros hús csirkemel, sok fűszerrel. Az öntet natúr joghurtból van tzatziki fűszerkeverékkel és fokhagymával. Mellé csak zöldségek. Ehetem pitában (gyorsfagyasztott bolti) vwgy inkább egYem anélkül? És ezek után vacsira mit lehetne összedobni? Alap élelmiszerek vannak itthon.
2015. máj. 5. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
szerintem nélkül... vacsira pedig párolt zöldség
2015. máj. 5. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Pita nélkül egyed.

Vacsira jó a párolt zöldség, de ehetsz hozzá pulykasonkát, csirkemellet is, ha gondolod.

2015. máj. 5. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A zöldségek teljesen jók hozzá, ha kalóriahiányom lenne, akkor is inkább rizst főznék hozzá, mint a pita. (De én máshogy szoktam kalóriát bevinni, igazából a kalóriák jönnek maguktól, csak tartsam vissza őket.)

Ha nem túl sok a fehérje a napban (bár nem hiszem), akkor mondjuk rántottát ennék estére, zöldségekkel. Én a fentiek alapján éhes lennék, nem sajnálnám a tojást, lenne egypár. De mivel húst úgyis eszel, este nem muszáj a fehérjét megnyomni, én elég szabad választásnak ítélném meg a dolgot bizonyos egészséges szempontok szerinti kereteken belül.

Igazából ezeknek a Te döntéseidnek kell lenni. Ha vannak elképzeléseid a makrotápanyagok számodra megfelelő szintjéről, az étrended mibenlétéről s ismered az ízlésedet, azt, hogy mivel s mennyivel laksz jól, akkor több információd van, mint nekünk. Én még saját magamnak is csak lazán tudnám megmondani, mit egyen, ha nem érzem az aktuális helyzetet, éhes vagyok-e, mit kívánok, mi hiányzik...

2015. máj. 5. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bármit ehetsz, attól függ neked mi a jó.

De ő tisztábban eszik nálad

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__68..

Persze hogy neked mi a jó, hogy te tényleg így bírod-e a glutént, tejtermékeket azt más nem tudhatja helyetted (ha véleményt kellene formálnom, tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy mint az emberek többsége te sem bírod a glutént, tejtermékeket és idővel ezek miatt gondjaid lesznek, de ebben ott a hibalehetőség, vannak akik úgy tűnik bírják ezeket. Kevesen vannak, de vannak)

Azt edd a mi jó neked, szerintem húsféléken, zöldségeken, olajos magokon, gyümölcsökön kívül elég kevés ehető dolog van. A gyógynövények mondjuk zöldségek az én olvasatomban. Ja, gombák még, azok ehetőek ha valaki szereti és persze nem mérgező fajtáról beszélünk.. :)

2015. máj. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!