MIndenki mást mond a virsliről, van aki azt mondja, hogy simán fogyasztható egy esetleges fogyókúra során, van aki azt mondja, hogy csak azt ne! Oké, azt én is tudom, hogy tele van "szeméttel", hiába írják rá a csomagolására az összetevőket, mint tudjuk -más termékek esetében is -ez cak humbug, a valódi összetevőket sosem tudjuk meg. De volt már olyan, aki fogyózott és a kúra alatt evett virslit is? Vagy ez ugyanolyan tiltott dolog mint pl. a pörkölt?
2010. febr. 22. 13:45
1/8 anonim válasza:
Én eszek virslit. Kenyér nélkül, mustárral. Van mikor 3 at is(reggelire). Szerintem fogyasztható fogyókúra alatt, ha egészségesen akarunk táplálkozni, akkor ne együk,mert ugyebár egészségesnek nem mondható.
2010. febr. 22. 13:53
2/8 anonim válasza:
én vacsira sokszor virslisalátát csinálok, azaz 3 db virsli plusz sok saláta , uborka, paprika. egyáltalán nem hízok tőle, sőt ha épp fogyózom akkor is simán eszek vacsorára és fogyok.
2010. febr. 22. 14:01
3/8 anonim válasza:
Hmm, tehát ezért nem bírok hízni. Nekem 2 virsli is alig megy le egyszerre. :D
2010. febr. 22. 14:22
4/8 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta:D
nekem is ált 2db ha kenyeret eszek, de nélküle 3db
2010. febr. 22. 14:24
5/8 anonim válasza:
Kenyér nélkül simán fogyasztható! És gyakran eszem, hetente többször, és fogyok.
A pörkölttel mi a baj, ha sovány húsból készül? Én karajból szoktam készíteni, zsírmentesen, jó sok hagymával, icipici olajjal. Semmi hízlaló nincs benne így az égvilágon...
2010. febr. 22. 14:46
6/8 anonim válasza:
14:01-es vagyok. külföldön élek, és itt nem akkorák a virslik mint otthon :) szóval 3 az egyáltalán nem sok, szerintem kb másfél magyar virslinek felel meg.
2010. febr. 22. 16:23
7/8 anonim válasza:
Árúismeretből tanultam(több mint 10 ével ezelőtt)miből készül a virsli,nem a legegészségesebb,főleg mert túl sok zsiradékot,és adalékanyagot tartalmaz.De ha azt nézed mi egészséges,akkor semmi sem,ha csak nem magad termeled meg.
Pl.:a boltban kapható csirke hús televan antibiotikummal.Miért?Hogy a csirke jó gyorsan nőljön belekeverik a tápba.
Egyél-e fogyi alatt virslit?Egyél mindent,csak mértékkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!