A palacsinta nagyon hízlal?
Figyelt kérdés
Mert én imádom, kifejezetten vékony alkatú vagyok, 16 éves, 165 cm és 48-50 kg. Meg fog ez látszani rajtam, ha több részre elosztva megeszek 6-ot?2008. aug. 28. 17:37
1/7 anonim válasza:
Hízlal hát, persze attól függ, mivel eszed, pl. lekvárral, kakaóval, túróval (jó cukrosan). De hatot én egy ebédre szoktam megenni:)))
2/7 anonim válasza:
én egyszer palacsintán és majonézews kukoricán "hízlaltam" fel magamat. Nagyon kellet egy kis súly rám, és bejött.
Azért szerintem egyél valami egészségeseet is mellé, sok gyümölcsöt meg zöldséget, hogy a gyomrod is rendben legyen.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy hízlal, de ha annyira szereted de nem szeretnél hízni akkor a délelőtti órába egyél!Délután már ne nagyon!Akkor inkább zöldséget, gyümölcsöt fogyassz!
4/7 anonim válasza:
esetleg készítsd teljes kiőrlésű lisztből+édesítőszerrel,persze így is kalória,de valamivel optimálisabb megoldás...
5/7 anonim válasza:
Nem tűnsz a paramétereid alapján hízásra hajlamos alkatnak :). Szerencsés vagy. És igen, a palacsinta hízlal, de csak akkor ha túlzásba viszed. Ha néha-néha eszel párat, de egyébként egészségesen táplálkozol, mozogsz, tb.. akkor semmi bajod nem lesz tőle. Ha minden nap éjjel nappal azt eszel ötösével, és vastagon megnutellázod, akkor persze meg fogsz hízni.
6/7 anonim válasza:
Ha norbi update protein lisztből és cukormentes lekvárból csinálod, akkor rengeteg kalóriát spórolsz meg! Amúgy nagyon hízlal...:( (pedig én is imádom:D)
7/7 anonim válasza:
jah és még pár tanács: délelőtt edd, és számold ki a kalóriaértékét és a te napi kalóriaszükségletedet és az alapján iktasd be az étrendedbe, vayg próbáld lemozogni. Akkor tartani fogod a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!