Áprilisig le tudék fogyni 15-20kg-ot?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2-3 hétben 500kcal-nál nem ettem többet de nem is kívántam az ételt így lement 8kg. A folyadékmennyiségemet viszont megdupláztam. Ha mozognék is mellette pl aerobic akkor több is lemenne?2010. febr. 21. 23:34
1/4 anonim válasza:
Lemenne több is mozgással, de óvatosan ezzel a 20 kilóval. 2 hónap 20 kilóra kicsit rövid. ha nagyon drasztikus vagy, megkínzod a tested, tele leszel hiánybetegséggel, arról nem is beszélve, hogy csúnyán fogyhatsz, illetve visszaszedheted a dupláját. Nem jó játék. Inkább egyél bátrabban, de mozogj, Tovább fogsz fogyni így is, több időt fog igénybe venni, de nem lesz káros.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval(elsővel).
Nem szabad ilyen keveset enni egy nap.Ha sok a súlyfelesleged,akkor úgy is gyorsabban fogysz.Egyél 5-ször keveset,sok gyümi,zöldség,fehérje,és kevés szénhidrát,az is inkább délig.Nem szabad éhezni.Én sosem vaghyok éhes,mégis jól fogyogatok.68,6-ról 58,9-re fogytam,öt hónap alatt,ami kicsit lassúnak tűnik,de nem vagyok az a kifejezetten csirkemell és hal evő.Nem szedet semmit sem,csak azt teszem amit leírtam,és persze tornázom is.
3/4 anonim válasza:
Nem lehet. Heti fél kg egészséges és tartható. Azt nem híznád vissza.
Ha nem kívánod az ételt, az önmagában is aggasztó, ha nincs különösebb oka (pl. stressz), akkor betegségre utal.
4/4 anonim válasza:
Elvileg le tudnál fogyni, de a bőröd nem tudná tartani veled az iramot és lógna, nagy valószínűséggel utána többet híznál vissza, mert ha visszaállnál a régi étkezési szokásaidra, akkor a szervezet gyorsan raktározni kezdene a mostanihoz hasonló "ínséges" időkre. Nem szabad gyorsan fogyni, jól írták előttem többen is: heti 0,5 kiló tartható. Igaz, hogy lassú, de legalább tartós. Fogytam már én is 20 kilót pár éve, de közel két év alatt, és alig jött vissza belőle, csak a terhesség alatt, most meg még könnyebb vagyok, mint mikor a 20 kilót lefogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!