Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire tornázzak? Nem szeretnék...

Mire tornázzak? Nem szeretnék vastagabb vádlikat.

Figyelt kérdés

Van a Rubint Rékának a 3 db Van 5 perced?-es videója, de az első kettőben (comb & csípő,fenék) úgy tűnik,hogy eléggé erősíti a vádlimat is, ami nekem nagyon nem kell,mert már így is majdnem vastagabb a combomnál,ami undorító..(és nem tudom,hogy akkor onnan hogyan fogom leadni a felesleget..)

de szerintetek akkor mit tornázzak? belső comb?

a másik meg hogy szerintetek ugyanennek a 3. része, a hasizom jó?

2010. febr. 21. 18:33
 1/2 A kérdező kommentje:
vagy milyen ételeket egyek,hogy ha mozgok, akkor ne izom jöjjön rám, hanem fogyjak?
2010. febr. 21. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Carmen Electrának a második sztriptíz aerobik dvd-je kifejezetten erősítő, az inkább comb-illetve hasizmot mozgat meg, szerintem vádlit nem annyira. (de nem vagyok szakértő szóval :D)

Mondjuk az első dvd-je is nagyon jó, ott táncolva edzhetsz, én azt jobban szeretem:D

Ha kell a letöltési link, akkor szívesen leírom.

2010. febr. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!