Szerintetek kik vannak rosszabb helyzetben?
Akik tényleg alkatilag hizekonyak és nehéz lefogyniuk, valamint megtartani a formajukat, vagy akik nagyon vekonyak és nem tudnak hízni?
Szerintetek hízni vagy fogyni nehezebb?(ezekben az esetekben)
Ebben az esetben a hízékonynak szerintem rosszabb. Hiszen ha ténylegesen könnyen hízik, akkor meg se áll 100-120 kilóig. Ahhoz képest az hogy valaki 5-10kg mínuszban van nem egy komoly probléma. Pláne hogy az egészsége is bánja.
Hízni, fogyni mindkettőnek sport mellett kell szigorú étrenddel, szerintem ennek a nehézsége azonos.
Nekem az utóbbi tűnik rosszabbnak, természetesen nem mindegy, mennyire súlyos a hízékonyság. Én pl. sosem voltam karcsú, de képtelen vagyok tartósan 80 fölé menni, bármilyen is az étrendem. Egyszerűen visszafogyok a zsír-, szénhidrát- és kalóriadús ereszdelahajammal is. Ja és a fentivel évi 1 kilónál nem szoktam volt többet hízni.
Fogyni megy, kalóriadeficit kell és kész (bár ez nálam nagyon, nagyon nehéz). Hízni már most lassan hízok, ha még vékony is lennék, bajban lennék, ha azok közé tartoznék, akiknek valamiért nem megy. Pedig annyira könnyűnek látszik enni... De nem mindig az s tényleg vannak extra nehezen hízók, úgy tudom. Nem cserélnék velük. Senkivel se cserélnék, csak egyszer fogyjak le...
#3: Nem tuti, hogy lassabb az emésztésük, lehet, hogy csak éhesek, ha nem esznek túl sokat. Bár mit nevezünk hízékonynak, ez érdekes kérdés.
S egy kis reggeli gyümölcstől senki sem hízik. A sok pluszkalóriától annál inkább, ehhez persze hozzájárulhat a gyümölcs, én pl. megéheznék tőle és betolnék 1000+ kalóriát a délelőtt folyamán, de persze ennék délután is :D De senki nem kötelez rá, hogy gyümölcsöt egyek reggel. Meg lehet találni a megoldást...
Értem, köszi.
Csak azt hittem,csak én gondolom így, mert mondjuk nem olyan vészes nálam a helyzet elhízás terén, de baromi nehezen tudok fogyni..
Mikor versenysuerűen sportoltam, és nem is ettem össze -vissza mindent,akkor is túlsúlyos voltam,nem nagyon, de sosem voltam vékony, és hiába voltam/vagyok izmos, egyszerűen már szinte lehetetlennek érzem elérni azt az állapotot, hogy egy csepp felesleg nincs rajtam és hogy büszke lehessek a Sport által elért alakomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!