Mit egyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma elég gyenge napom volt, mindenhova rohannom kellett, amikor kaját akartam csinálni akkor meg észrevettem hogy nincsenek meg hozzá a kellő alapanyag. Reggel ettem pár epret (tudom nem nagy reggeli de ilyenkor nem igazán vagyok éhes) ebédre húslevest ettem, meg borda szeletet kapros-tökös mártással, tarhonyával (sajnos a mennyiséget nem tudom mert még nincs itthon mérleg -új lakás-) 4kor almás-fahéjas zabkását akartam enni ehhez nem volt meg ami kellett, azután meg órám volt nem tudtam gyorsan elugrani boltba. Most értem haza és szerintetek puffasztott rizst kéne ennem vagy epret túróval? Ez a két választási lehetőségem van (mert persze mindig elfelejtek egy csomó mindent megvenni) melyik lenne jobb?2015. ápr. 23. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!