Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 1 hét alatt 5...

Hogyan tudnék 1 hét alatt 5 kg-ot leadni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
Bajod is lehet ha nem eszel, ugyhogy én nemszavaznék arra hogy csak teát igyál. Én is fogyoztam már úgy hogy semit nem ettem.Meg is lett az eredménye: elájultam. De mért 1 hét allatt akarod?? Hogy lett ilyen sürgős?
2010. febr. 21. 16:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Végül is nem is ilyen sürgős:) Sajnos türelmetlen vagyok, és nah.... :P de oké ezt én is belátom mostmár nem észszerű! De akkor mit ajánlotok, amivel mihamarabb lelehet fogyni?
2010. febr. 21. 17:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Senki semmit? Mi van? tán veletek nem volt olyan hogy s.o.s ben leakartatok volna fogyni?
2010. febr. 21. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 10 kg-ot fogytam futással,6 után nem ettem,elötte is kevesebbet (2 hónap alatt),még van 8-10kg sajna,még futnom kell egy ideig:)
2010. febr. 22. 15:40
 15/18 anonim ***** válasza:

egészségesesen 1 hét alatt 1,5 kilót tudsz lefogyni nagy izomvesztesség nélkül

ilyen hirtelen fogyásnál az izmod fogy le

2 kiló zsír és 3 kiló izmot fogynál le

nem ajánlom

2010. febr. 22. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet 1 hét alatt 5 kg fogyni.

1. nap: kezd keserűsós vagy glaubersós hashajtással. Aznap ne egyél semmit, de igyál rengeteget, viszont ne ücsörögj otthon. 2. nap: ossz el egy napra 4 tükörtojást, sétálj.

3. nap: ossz el egy napra 100 gramm sajtot és igyál sokat, menj el sétálni, futni stb.

4. nap: ozzs el egész napra 3 sze. halfilét és egy po. nat. joghurtot amibe egy teáskanál lenmagot kerülsz. menj el futni, stb.

5. nap: dél előtt egyél meg egy tányér zöldséget, a nap többi részében csak halat, menj el futni, stb.

6. nap: a nap első felében egyél RENGETEG uborkát, egész nap RENGETEG csalánteát igyál, a nap többi részében halat ehetsz, esetleg sajtot. menj el futni stb. és ugrálj sokat.

7. nap: egyél meg egy db halat és egy db tükörtojást, a nap második felében semmit sem, viszont menj el kisebb intenzitással futni és igyál hashatót.

2010. jún. 17. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha a diétát nem tudod betartani (gondolom, mert éhes vagy), hogy akarsz nem enni egy hétig?

Egyébként nem a válaszok idióták, hanem a kérdés. Szerinted ha lenne ilyen módszer, lennének kövér emberek?

Ráadásul kevés kiló vagy, ebből megy le a legnehezebben. Ha 200 kiló lennél, lenne esélyed 5 kilót fogyni egy hét alatt. 60 kilóval ez sajna lehetetlen, de majd számolj be az eredményről.

2010. jún. 17. 09:44
 18/18 anonim ***** válasza:

15.50! Egy hét alatt fél kg normális, egészséges és megtartható (nem hízza vissza), ha nincs extrém súlyfelesleg.

100 kg fölött is csak 1 kg.

A másfél kg nagyon sok.

2010. jún. 17. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!