Hogyan tudnék 1 hét alatt 5 kg-ot leadni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:36
1/18 anonim válasza:
Ugy hogy nem eszel.
5kg egy hét alatt nagyon egészségtelen.És nem is maradna meg a súlyod.De egyél csak zöldséget gyümölcsöt igyál sok vizet és tornázz,fuss nagyon sokat. Biztos lefogysz!
2/18 anonim 

válasza:

Sehogy, előbb kellett volna kapcsolni. De mondjuk vágd le az egyik kezed vagy egy lábad, az segíthet.
3/18 A kérdező kommentje:
Az idióta válaszokkal kiméljetek! ( vágd le a kezed stb...)
Egy kérdést tettem fel, ha erre nem tudsz normalisan felelni akkor inkább ne írj!!!!Köszönöm!
2010. febr. 21. 15:58
4/18 anonim 

válasza:

ennyit lehetetlen, valamennyit lehetne ha kihajtod a vizet, de az is csak pár napig működik.
5/18 A kérdező kommentje:
És ha naponta meginnék 2-3 liter zöldteát? (csak azt)
2010. febr. 21. 16:09
6/18 anonim 

válasza:

A zöld tea jó ötlet, de ilyen rövid távon nem működik! Én is ittam, és 8 hónap alatt fogytam 16 kilót!
7/18 A kérdező kommentje:
Utólsó! Na jó:) de ha csak zöldteát iszok 1 hétig és mast semmit, se nem eszem semmi semmi semmi.. akkor azzal ugy kb mennyit lehet fogyni? Te milyen zöldteát ittál?
2010. febr. 21. 16:20
8/18 anonim 

válasza:

attól is függ most hány kiló vagy. mert ha eleve nincs sok rajtad akkor nem fogsz túl sokat fogyni még ha koplalsz sem. amúgy meg heti 1 kiló az amit egészségesen le lehet adni. és nem kell koplalni sem. Ha meg koplalsz a szervezeted az izmodat bontja főleg, tehát lehet lemegy 5 kiló viszont az főleg víz és izom , és miután elkezdesz megint enni (még ha keveset is) szépen zsír formájában eltárolja a szervezeted. tehát magyarul zsírosabb leszel :) szóval ez a hirtelen 5 kiló csak hízáshoz vezet.ha hízni akarsz akkor hajrá:)
9/18 A kérdező kommentje:
Most 22 éves 61-62 kg 155cm :( vagyok!
2010. febr. 21. 16:39
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor ti mit ajánlanátok? Az a baj, hogy a különféle diétákat nem igen tudom betartani :(, már probaltam de nem megy, azert gondoltam erre a drasztikusabb formára :p
2010. febr. 21. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!