Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma? Baj ha még...

Sokat ettem ma? Baj ha még most vacsoráztam?

Figyelt kérdés

r: 2 tojás, 1 paradicsom, 3 szelet csirkemellsonka, 3 db olívabogyó

t: 1 kis banán

e: kb 140 g csirkemell kicsi kókuszzsíron, párolt zöldség

t: 125 g túró, kakaópor, eritrit

v: kb. 120 g csirkemell, a újhagyma, kb. 30 g csemegekukorica, 100 g vegyes káposzta saláta, öntet (joghurt, erős pista)

+ 2 zöld tea eritrittel

+1 óra kondi

Ilyen étrenddel lehetséges a fogyás, vagy túl sok? Nem ettem túl későn a vacsorát(negyed 8)?

157 cm/53 kg/ L

2015. ápr. 21. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ettél későn, sokkal később is lehet vacsorázni gond nélkül. Attól is függ, mikor fekszel, gondolom, nem most.

A mennyiséget nem tudom, de Te egész jókat ettél, ritkán látni ilyet :D Ránézve nekem kevés lenne, de én 66 kiló vagyok és számolás nélkül meg nem mondom, hány kalória, pedig szinte mindennek írtad a mennyiségét (s valami becslést lehet adni a méretekre, bár létezik pici és nagy tojás és paradicsom is)... A túró normális, zsíros? Olyan vészesen kevésnek sem látszik ám.

2015. ápr. 21. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:

A túró zsírszegény :)

Ja igen és reggel ittam egy kávét mandulatejjel :)

2015. ápr. 21. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
na mindent elfelejtek...ettem még egy almát is uzsonnára
2015. ápr. 21. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

A túrót utoljára célszerű enni, mert nehezen emészthető, valamint estére is ellátja az izmokat kazeinnel.

Úgy igazán drámai se szénhidrát, se zsírforrásod nincsen. Lusta voltam összeadni a számokat, de ránézésre nem látom, hogy elég kalóriát vinnél be. Lehet, hogy neked elég lesz, próbálgasd, de szerintem kevés/nem ideális. Csináld 2-3 hétig, aztán ha elmaradna az eredmény, akkor emeld meg kicsit a zsírt is (inkább lenmagolajból, mint kókuszzsírból) mondjuk 30-40g-ra.

2015. ápr. 22. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!