Ez működik? Mert jó lenne.
Figyelt kérdés
azt hallottam,hogy ha minden ételünkre teszünk fahéjat (mondjuk egy mokkáskanállal,hogy az ízbe ne zavarjon be), akkor nem hízunk el, mert meggátolja,hogy lerakódjon a zsír. ti már próbáltátok? működik?? köszi
(ja,és olyan válaszok kíméljenek, légyszi, hogy "szeretnéd, mi??", meg "röfi" és társai, mert vékony vagyok, csak tartani szeretném a súlyomat)
2010. febr. 21. 07:41
1/3 Krisz85 

válasza:

azért jó sok vicceset lehet itt olvasni.....,
természetesen nem, a fahéj nem tartalmaz olyan anyagot, ami ezt gátolná, sőt egyetlen anyag sem tartalmaz ilyet, ami legális
2/3 anonim 

válasza:

A fahéjnak kismértékü étvágycsökkentő hatása van! szerintem ne tedd rá az ételekre mert elég intenziv ize van! Én a teámba teszek néha vagy a kávémba étkezés előtt egy órával! Nem tudom hatásos e de a kávé még finom is tőle:):)
3/3 anonim válasza:
Ha ez müködne, gondold el mindenki fahájas oldalat enne. Persze bizonyos szintig lehet benne valami, de a leghatásosabb ha olyan ételt eszel aminek alapcsony a zsirtartalma vagy omega-3 zsirokat tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!