Mennyi idő ilyenből ilyet csinálni? (kép)
2015. ápr. 19. 13:28
1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a 2 testalkat nem TELJESEN ugyanolyan, inkább az összetétel miatt írtam ki a kérdést(hogy egy olyan testzsírszázalékú alkatból, mint az első képen, mennyi idő olyat csinálni, mint a 2. kép)
2015. ápr. 19. 13:31
2/10 anonim válasza:
Évek alatt, ha egyáltalán lehet. Viszont iszonyatos munka és akaraterő kell hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
Neeeeehehem:) azt velem nem fogjátok elhitetni, hogy lehetetlen! Ha 1 év, akkor 1 év, ha 3, akkor 3. De nincs olyan szabály, hogy ha valaki életében egyszer meghízott, az SOHA TÖBBÉ nem lehet vékony és szexi. Ilyen nincs, mert akkor a "semmi sem lehetetlen" és hasonló okosságok értelmüket vesztenék. Nem érdekel mennyi szenvedéssel, meg fogom csinálni. A baj nem az akaraterőmmel van, inkább a türelmemmel :(
2015. ápr. 19. 13:57
4/10 A kérdező kommentje:
Talán kicsit kritikus voltam magammal, inkább ilyen: [link]
2015. ápr. 19. 14:11
5/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz azokkal akik azt mondják lehetetlen. Minden rajtad múlik. Nekem szerencsére sosem volt ilyen gondom, kiskorom óta sportolok. Az egyik volt osztálytársnőm sztorija azonban segíthet neked. Gimiben még elég husis volt- úszógumi, nagy pocak, lapos fenék. Ma már azonban fitnessmodell (25 éves). Kb 20 évesen kezdett el rendszeresen edzeni, anno még Rubint Rékával kezdte. 21 éves korára már szépen lefogyott, aztán elkezdett odafigyelni a kajára is. Beiktatott edzőtermi súlyzós edzést, futást, ketlebellt. Kb 1 éve érte el a jelenlegi alakját, tehát neki 4 év alatt sikerült. Saját bevallása szerint ha a kezdetektől odafigyelt volna, akkor 2 év alatt érte volna el. Minden ember más, szóval lehet neked tovább tartana, de ez ne keserítsen el. Ahogy elkezded majd, s eltelik kb 2 hónap, látni fogod a változást, jobban fogod magad érezni. Vágj bele, és ne engedd hogy mások lehúzzanak, és soha senkinek ne hidd el azt, hogy nem fog sikerülni!!!
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: húúú, köszönöm szépen, ez sokat segített!!:) És gratulálok a barátnődnek!:)
2015. ápr. 19. 20:30
7/10 anonim válasza:
Ahogy elottem irtak, igen kb 2 ev.1 ev szalkasitas aztan 1 ev tomegeles:)
8/10 anonim válasza:
2 év alatt lehetséges megfelelő étrenddel és edzéssel, de már 1 év múlva is jelentős változás lehet.
9/10 anonim válasza:
személyi edzővel aki veled edz ír étrendet,számon kér ha sumákolsz, vele 1 év alatt kényelmesen megvagy.
hozzáértés,szakértelem nélkül saját kútfőből lehet,hogy nem jön össze soha.
10/10 anonim válasza:
Évek. Szerintem egy év alatt nem reális... annál biztos több kell.
De ez sok mindenen múlhat.
Az a baj, hogy pl. a striák nem tűnnek el, a narancsbőr is elég makacs, van, hogy fogyás hatására még csúnyább lesz.
Nem tudom ilyenek "kínoznak-e."
Én szerencsére a célodhoz vagyok közelebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!