Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam 11 kilót 123 cm volt...

Fogytam 11 kilót 123 cm volt a hasam és most 115 megy le fele csak az a baj hogy nem veszem észre vajon még ha lemegy pár centi fogom látni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 09:20
 1/5 anonim válasza:
Persze hogy fogod. Már ezt is látnád, csak mindennap látod, így nem tudod viszonyítani mert szép lassan szokja meg a szemed. Hogyan fogyózol? Fiú vagyok és én is meghíztam, pocakom lett... És elszeretném tüntetni.
2015. ápr. 16. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél türelmetlen, kitartás, menni fog. Előbb-utóbb látni fogod a még több eredményt. Van, hogy a fogyás néha megtorpan, majd újra beindul. Ilyenkor nem szabad feladni.
2015. ápr. 16. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi szinten látod magad, így csak sokára, jelentős változásnál fogod látni magadon a fogyást. Addig ott a centi.
2015. ápr. 16. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit nem veszel észre ?? Mérted a 11 kilót és a -8 cm körfogat csökkenést. Ezt csak mérted, de nem veszed észre ??
2015. ápr. 16. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nem veszem észre
2015. ápr. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!