Fogyókúrázom és öt napja nincs székletem és fogytam de a hasamból nem ment le semmi lehet azért mert nem volt székletem?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 19:54
1/6 anonim válasza:
Ez pont azért van. De egy idő után lesz, és így a hasad is lelapul. De ha úgy egy-két hétig nem lesz, akkor használj hashajtó!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. ápr. 14. 21:49
4/6 anonim válasza:
Két hétig ne várj, mert nagyon egészségtelen. Max egy hét, de szerintem már holnap is bevehetnél valamit.
5/6 anonim válasza:
5 nap alatt hogyan menne le bármi is a hasadból? :)
Heti fogyás kb. 0,5 kiló, esetleg 1 kiló is lehet, ennyi zsír nem sokat látszik, és ez az egész testről megy le, ennyi nem látszik a hason :)
Ha 5 napja nincs székleted, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, ennek járj utána, mert nem vicces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!