1200kcal bevitelhez mennyit kellene lépcsőzni, hogy fogyjak? Vagy ez sok?
Figyelt kérdés
170centihez 85kiló vagyok.2015. ápr. 13. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem fél-1órát. De ha férfi vagy akkor legalább 1500-ra emeld a kalóriát..
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha nő, akkor is... De lehet, hogy 2000 lenne jó, ez már merőben körülményfüggő. Én kikészülnék 1500 kalóriától s 1700-at sem szoktam bírni, pedig alacsonyabb és jóval kisebb súlyú vagyok és nem mozgok sokat.
Kérdező, meglátod, mi az a kalória- és mozgásmennyiség, amivel fogysz, illetve épp jóllaksz. Nem lehet így megmondani, Neked mennyi kell, de a magasságodhoz, súlyodhoz 1200 nagyon kevésnek tűnik.
3/3 anonim válasza:
összetétel?
mert ha az egész ch,akkor elég sokat kell lépcsőzz,plusz a sok ch miatti vércukor emelkedés miatt falásroham is lesz.
míg ha az összetétel főleg fehérje,rost,zsír és tartod is,akkor szépen lassan lepucolódsz.
napi 20-30 perc erősítő edzés és fél óra szobabicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!