Ugye le tudok fogyni? Hogy tudok lefogyni? SOS
ne legyél magadhoz nagyon szigorú szerintem, és nem is vagy túlsúlyos se egyáltalán.... sőt
amúgy nem tudom, hogy anyukád szokott -e esetleg tornázni vagy valami ilyesmit csinálni....
Egyébként brutál, hogy a saját családod ennyire piszkál emiatt...
És anyukád meg hogyha nem hajlamos hízásra, akkor Ő könnyen beszél.
Amúgy egyél minél egészségesebben :)
Engem a mamám piszkált ezzel,aki egész életében túlsúlyos volt.Pár évre kapott a család egy lelki nyomorékot a személyemben, aki táplálkozási gondokkal küzdött.Kemény egy ilyen család azért én tudom...
Nem tudni mennyi ideig fog tartani de ne nekik akarj megfelelni, hanem magadnak.Nyugi rendeződni fognak a dolgok. Egyébként meg jól tetted, hogy a tanulásra koncentráltál inkább. A tudást nem vehetik el tőled, a szépség viszont mulandó dolog.Sportolj, étkezz megfelelően és megoldódnak a dolgok.
Nálatok családi probléma van, nem túlsúly. Ha van iskolapszichológus, akkor beszélj vele, ha nincs, akkor kérd a háziorvosotok segítségét, vagy olyan felnőttét, akiben megbízol. Anyád nagyon rosszul nevel, túl maximalista, vagyis még annál is rosszabb, tönkreteszi az életed!
Az s-es ruha kicsi, az xs a magas kislányoknak és az anorexiásoknak készül.
Nem jó rám az xs-es ruha csak az s-es...
Szerintem kicsit túlzásba esély,el nem tudom képzelni, szerinted miért az xs-es test a 'tökéletes " 171cm-hez.
Csontos modell alkatot tudok neked elképzelni, ami minden csak nem szép.
Inkább izmosits, ne fogyj, nekem 176 cm-hez M-es ruhameret kellett amikor izmosan a csucsformamban voltam...
Azóta meghiztam és L-Xl kell,ezt akarom most leadni.
De az xs-t nagyon túlzásnak tartom.
De a te tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!