Szerintetek érdemes nekikezdenem a fogyókúrának? 165 cm 67kg. 12/L
érdemes! kb 10-15 kg túlsúly van rajtad, főleg, hogy még csak 12 éves vagy.
Kezdj el egészségesen étkezni. Semmi gyorskaja, szénsavas üdítők (cola, fanta stb), kerüld a cukrot, a cukros ételeket. Fehérkenyeret mértékkel egyél, inkább teljes kiörlésűt. Napi 5x egyél keveset, de ne koplalj. Sok fehérje, kevés szénhidrát és zsír.
Ha rendben vana térded, akkor kezd el futni, mellette otthon tornázz. Sok videó van a youtubeon, ami átmozgat. Napi 20 perc eleinte elég, aztán növelheted.
Választhatsz olyan sportot, amit szeretsz csinálni és suli után heti 2-3x elmehetsz oda is.
Sok sikert!
Bocsánat előző válaszoló, én az első válaszoló vagyok.
Nem igaz, hogy nincs rajta túlsúly. Tudom, kedves akarsz lenni, én is így próbáltam neki írni, de azért ne túlozz! 165 cm-hez az ideális testsúly 50-55 kg. Sőt, mivel még csak 12 éves, így ha 50 alatt van 1-2 kilóval az is oké. Megnéztem a BMI-jét, hogy ne mondjak hülyeséget és a túlsúlyo kategóriába tette a kislányt. Szóval ne mondj neki hamis infót légyszi.
A tanácsaid jók amúgy, de ezt muszáj volt leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!