Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normál testsúllyal csúnya az...

Normál testsúllyal csúnya az arcom, mit tegyek? :D

Figyelt kérdés
Amikor lefogytam, egész jól nézett ki az arcom, de azt már kórosan soványnak nevezték. Kb. 12-15% volt a testzsírom, úgy, hogy lány vagyok(175 com és 47-49 kg voltam), most kb 53 és 18-19% körül lehet a testzsírszázalékom, de így meg már nem néz ki jól az arcom, mert az állkapcsom köré rakódik a zsír.

2015. ápr. 9. 17:48
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
ha kell küldök képet is
2015. ápr. 9. 17:50
 2/25 anonim ***** válasza:

És ki nevezte kórosan soványnak, a kövérek, vagy a nagymama, miközben elutasítottad a 4 rúd rétest? Ne másoknak akarjál megfelelni, hanem magadnak. Ha te nem találod magad szépnek úgy, hogy az internetes kalkulátor szerint 18-19% a BMI-d, akkor fogyjál le megint.

Te legyél elégedett magaddal, és akkor majd mások is azok lesznek. Nem voltál anorexiás, nem voltál beteg, úgy tetszettél magadnak. Ez az egész lényege, hogy magadnak legyél szép, magadnak akarjál tetszeni. Még teljesen egészséges határon belül mozogtál.

2015. ápr. 9. 17:51
 3/25 A kérdező kommentje:
orvosok mondták, meg persze nagymamák is, de nyilván azt nem vettem figyelembe :D meg nem volt menzeszem sem sokáig. Most van. A BMI az más, és nem netes kalkulátorral lett mérve, egyszer megmérték műszerrel akkor volt 15,5% és azt mondták, hogy 23% az ideálius, de szerintem az rohadt sok, meg már ez is . És való igaz, hogy több energiám van most. Csak az a baj, hogy ez így nem tetszik :D
2015. ápr. 9. 18:00
 4/25 anonim ***** válasza:
A több energia az tartható másképp is. Több energiád lehetne pl. napi 100g rizstől is, de mellette ugyanúgy étkezhetnél úgy, mint korábban. Ha egészségesen fogysz le, nem csak hirtelen ledobod a kilókat, hogy vékonyabb legyél, akkor nem lesz gond a menzesszel sem - testépítő nők milliói rohangálnak alacsony testzsírszázalékkal, még sincs gondjuk ebből. Mit sportolsz amúgy?
2015. ápr. 9. 18:08
 5/25 A kérdező kommentje:
egészségesen ettem, de valószínűleg túl keveset. Ezoknak a testépítő nőknek tényleg van menzeszük olyan szálkásan? egyébként 1 év alatt ment le kb 10 kiló. Karatézok, és mellette súlyzós edzés.
2015. ápr. 9. 18:44
 6/25 anonim ***** válasza:

Akárhogy is, ha elment a menzeszed az valami negatívat jelzett,amire valami jót tettél, mert újra megjött.

Nagyon sok sportot túlzásba vivő nőnek nincs menzesze, ne higgy az előzőnek(!) Vannak sajnos ezen a fórumon, akik azt akarják elhitetni, hogy a testépítés egészséges. Hát ku...a nem az. Az orvosok jól mondták, 23% testzsír nőnél igenis kell. A toka probléma lehet öröklött, hogy oda jobban hízol, volt valamikor a tévében olyan kis gömb alakú cucc amit az áll alá kellett venni és le-fel fejmozgást végezni, azt próbáld ki szerintem.

2015. ápr. 9. 18:50
 7/25 anonim ***** válasza:

[link]

Ha rendesen eszel, semmi bajod nem lesz. Sportolsz is, súlyzózol is, fontos, hogy ne "csak úgy" egyél, ha tényleg a maximumot szeretnéd nyújtani. Szerintem bátran próbálkozz meg egy összeszedettebb diétával megint, aztán ha elérted azt a testsúlyt, ami számodra már ideális, növeld a szénhidrátbeviteledet, míg meg nem találod azt a küszöböt, ahol még se nem hízol, se nem fogysz tovább. Szerintem jelenlegi izomtömegeddel ez olyan 55-56 kiló körül lesz. Feltéve, hogy nem most vagy annyi, mert akkor inkább csak próbáld meg elfogadni magad.

2015. ápr. 9. 18:52
 8/25 A kérdező kommentje:

fentebb írtam, hogy 53 kg vagyok :D és nem is a tokámra, hanem inkább az állkapcsom két oldalára rakódik, amitől nem lesz szép íve az arcomnak, hanem inkább férfias. Eddig 2 megoldás jut eszembe: 1. megint csökkenteni a testzsírt, ami ellen az szól, hogy csökkentett szénhidrát mellett kevésbé jól tudok teljesíteni valószínüleg pl egyetemen, meg idegess vagyok olyankor stb.

2. leszívatni a zsírt onnan, ami ellen meg az ezzel járó kockázatok szólnak :D

2015. ápr. 9. 19:00
 9/25 anonim ***** válasza:
küldj előtte és utána képet is.
2015. ápr. 9. 19:12
 10/25 A kérdező kommentje:
küldtem.
2015. ápr. 9. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!