Így is lehet fogyasztó hatása?
Figyelt kérdés
ugye van a zöld tea ami azt mondják h jó meg segít a fogyásban ma vettem ice teát zöld citromosat és az van rá írva h van benne zöld tea kivonat így is segíthet a fogyásban vagy esélye sincs?2010. febr. 19. 13:35
1/4 anonim 

válasza:

A zöld tea nem fogyaszt. Ezt el kell felejteni. Max. egy kicsit segítheti az anyagcserédet, de nekem még az se. Pedig én két éve iszom, és egy dekát sem fogytam. Én az íze, meg a koffein tartalma miatt iszom. Fogyni diétával meg sporttal lehet. Ihatod a teát, de csodát ne várj tőle.
2/4 anonim 

válasza:

Szintén elmondhatom,hogy a teától nem lehet fogyni,de nekem kicsit elveszi az étvágyamat.Én ízesítés nélkül iszom legalább 3 éve.
3/4 A kérdező kommentje:
oks de így ice teában is lehet étvágy csökkentő hatása?
2010. febr. 19. 13:53
4/4 anonim 

válasza:

Nem ! Ráadásul szerintem Ice teába van cukor. Akkor meg minek. Ha már inni akarod, akkor igyál rendes szálas teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!