Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam, de csípőről nem jött...

Ndm kérdése:

Fogytam, de csípőről nem jött le semmi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves, 180 cm magas fiú vagyok. 80 kiló voltam, 8 hét alatt sikerült leadnom 9 kilót (80-ról 71-re), és a fogyás meg is látszik, kisebb lett a fenekem, combom és melleim, de a csípőmön nem látszódik meg semmi. Mit kéne csináljak? Milyen étrendet kéne kövessek, illetve gyakorlatokat csináljak?

2015. ápr. 7. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Folytasd a diétát.

Nekem is a csípő a legproblemasabb,onnan még egy centi se ment le.

Attól tartok,az marad utoljára, jól megszivat a sors, tök vékonyra kell fogyjak,hogy lemenjen az is,pedig én szeretem magam picit husibban, csak az zavar, hogy ilyen széles vagyok..

2015. ápr. 7. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:
hát, sok sikert neked is. :)
2015. ápr. 7. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, folytatni kell. Nekem a hasam volt messze a leghájasabb, ahhoz képest szinte semmi nem ment le onnan, pedig a súlyfeleslegem jóval nagyobbik fele már odavan... Ez ilyen, nem mindenki fogy szép egyenletesen.
2015. ápr. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!