Minusz 30 kg decemberre realis? Hogyan? Mit egyek?
A sárga kapszulát hagyjuk szerintem. Én elolvastam azt és hát elég elvontakat ír jó lehet hogy van akinek bevált most nem ócsárolni akarom de én nem azt a módszert követtem.
Ha túlsúlyos vagy lemerem fogadni hogy sokat eszel, vagy keveset de egészségtelenül és mozgáshiányod van! Szerintem neked mozognod kéne mert a legtöbb túlsúlyos embernek mozgáshiánya van a bevitt kalóriákat nem dolgozza le és ugye az elhízása régebben kezdődhetett a sok nasizás például kevés mozgás stb...
Én túlsúlyos voltam, még most is van rajtam bőven plusz de én ledobtam 30 kilót 1 év alatt! Javarészt mozgással, kardio mozgás, lépcsőzés plusz jó sok séta ami a munkűmmal jár javarészt! Persze étkezésben is kell az odafigyelés, édességek nuku, zsíros kajákat is minimalizálni kell, a fehér lisztes ételeket lehetőleg kerüld. Nem szabad teljesen elhagyni egyiket sem, csak minimalizálni, és többet enni egészségesebb kajákat, de itt a mozgás a fő amit tartani kellene kell ugye a kardió edzés meg erősítés, de nem súlyzókkal mert nem természetes izomfejlődéssel járnak, javaslom a fegyencedzést a saját testsúlyos edzéseket azok jobbak mint a súlyzók, és költeni sem kell se kondi bérletre, se súlyzókra. Kardió edzés meg lehet futás, úszás, bicajozás stb....
Nem egy ember fogyott le hasonlóan mint én hasonló módszerrel. Egy lány ismerősöm az én módszerem csinálta, bár nála a kitartás meg a lelkesedés nem tartott sokáig, de 13 kilót sikerült ledobnia bő 3 hónap alatt! A munkatársnőm aki 40 felett van ő is mozgással meg odafigyeléssel dobta le a súlyát! A gyerekkori haverom bicajozással, úszással, kerékpározással meg némi testsúlyos edzéssel adott le majdnem 25 kilót tavaly október óta!
Szóval ne az evésre koncentrálj hanem inkább a sportra. Ha odafigyelsz az evésre akkor a hízást megállítod de fogyni is csak minimálisan fogsz, a zsírt le kell dolgozni! Sporttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!