Ha tegnap tul sokat ettem és bezabáltam akkor most a következő két hétben nem fogyok?
Figyelt kérdés
Mert már olvastam iet hogy leáll kéthétre a fogyás.Csak nembirom elképzelni hogy ha tegnap pl sokat ettem és a következő kéthétben csak 1000 kalóriát ennék akkor nemfogynék?Valaki magyarázza el ezt nekem hogy is van. meg hogy mi az igazság.2008. aug. 27. 09:20
1/1 anonim válasza:
Nem a fogyás, hanem a zsírégetés áll le 2 hétre. Ugyanis egy átlagos fogyókúrában eddig tart, amíg ELINDUL a zsírégetés - és ez áll le abban a pillanatban, amikor jól bezabálsz.
Addig pl. az izmaidból fogyhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!