Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom, hogy...

Mennyit kellene fogynom, hogy jó alakom legyen?

Figyelt kérdés
158cm vagyok,és 48kg.
2010. febr. 18. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát neked tényleg nem kell fogynod. Én is 158 cm vagyok, 46 kg. De voltam már 48 is és mindenki szerint akkor sokkal jobban néztem ki. És voltam már 44 kg is (betegség következtében), na akkor úgy néztem ki mint egy etióp, még a saját lányom is megijedt tőlem! Ne fogyj!
2010. febr. 19. 10:33
 12/13 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok mint te:D 158 centi vagyok és 48 kilo.nyáron 45 voltam,a többiek engem is piszkáltak hogy ronda csontos vagyok,de maximum a felsőtestem volt az:D pedig rendszeresen mozgok,bár jóval kevesebbet ettem. most én is kevesebbet mozgok már sajnos,és több főtt kaját eszema,ahoz képest hogy régen simán megálltam,és kiasadagokat ettem.meg ugye itt a tél és msotmár ah nem vagyok éhes akkor is dugig eszem magam valami hülyeséggel( nem feltétlenül hízlaló kajával,pusztán annyira tul eszem magam hogy az már tényleg hízlal..) a 46 kilómmal még jol éreztem magam,de mostmár abszolut nem:S és valahogy nem akar lejjebb menni..a "régi" ruháim rámjönnek még,de már nem állnak jol..szarul érzem magam mindenben:S
2010. febr. 19. 13:43
 13/13 anonim válasza:
Nem kell fogynod. Valószinűleg csak rosszul oszlik el a testeden a zsir. Tornázz és dolgozd át azt a kevés zsirt izommá. (Egyébként az egyik barátnőm pontosan ezekkel az arányokkal undoritóan néz ki. Gusztustalanul vékony és ő is undorodik magától, ha tükörbe néz. Szóval gondold át!)
2010. febr. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!