Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ilyen alakom van (kep),...

Ha ilyen alakom van (kep), eleg lenne csak a kalóriát számolni, vagy hétvégenként 1-1 orat aerobicozni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mert a lábamon felül idegesit az a háj...

Egy napi étrendem: 2 fehér kenyeres szendvics, benne piros Pick diák csemege paprikás szalámival , (10 szelet), paprika, sajt,tojás, uborka.

Délutan, suliból mikor haza erek, ami éppen van. Ez altalaban vagy pörkölt amit szinten egy karéj kenyérrel es tésztával eszek, vagy grizes tészta, rantott hús,sult hús, krumpli leves,húsleves,rizses hús,töltött kaposzta, húsos kaposzta,makaroni. Minden nap minimum egy joghurt vagy tejszelet, ha van sütemény vagy palacsinta abból is szoktam enni kb 2-3-at. Hetvegen muzli tejjel ami ugye szinten cukros...

Szóval en is erzem , hogy egészségtelen vagyok, es hogy sokszor túlléptem a kaloriakeretemet. Mit kene tennem ha nem tehetem meg a csirkemell es túró kombinációt? Inni mindig szorpot,kólát iszok.

2015. ápr. 3. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hejde menyecske :D
2015. ápr. 4. 12:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezek biztatóak igy húsvéti sütik elott :) koszonom!
2015. ápr. 4. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy hájas egyáltalán. Teljesen átlagos alkatod van. Viszont a mozgás még senkinek sem ártott meg, akár átlagos, akár nem.
2015. ápr. 5. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégente meg ne aerobicozz. Menj el futni, ugrókötelezz időre. Olvasd el a Sárga Kapszulát, abból megtanulod a normális étrend elkészítésének alapjait. Nem muszáj edzőterembe menni, kezdd el otthon a Fegyencedzést. Ettől majd kerül rád egy pici izom. Hű de izmos amúgy sem leszel, mert lány vagy és 1/25-öd annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi. És még a férfiaknak sem könnyű meló a gyúrás.
2015. ápr. 5. 16:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Értettem :) koszonom!
2015. ápr. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!