Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel tudnék...

Milyen módszerrel tudnék lefogyni? 21/F

Figyelt kérdés

Most éppen 100 kg körül vagyok, és le szeretnék fogyni. Próbálok mozogni is, de nem igazán engedi meg az időm, és amúgy is megterhelő nekem, mivel asztmás vagyok, és a tüdőkapacitásom rém gyenge.

Ezentúl elhatároztam, hogy nem fogyasztok pékárukat, és túlzottan cukros ételeket és italokat, emellett a tésztákat is kerülöm.

Ti mit javasoltok még? Mivel lehetne még hatékonyabbá tenni a dolgot?

2015. ápr. 2. 21:39
 1/4 anonim válasza:

Kerüld a kenyeret is,barnát ehetsz.Igyál sok vizet,

sok gyümölcsöt,zöldséget egyél.Ha bírod tornázz

egy kicsit.

2015. ápr. 2. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

A kenyér is pékáru...

Egyébként szerintem ez így működni fog, ha nem tudsz sportolni, gyalogolj! :)

2015. ápr. 2. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
A mozgás elhagyhatatlan.
2015. ápr. 2. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 100 kg vagyok, vagy lány... pontosabban most már 96 :)

Én sem tudok túl gyakran edzeni járni, max heti kétszer. De nem is ez a lényeg, hanem a kaja. Én ezt csinálom, és eddig úgy látom, működik:

-reggelire 1 teljes kiőrlésű kifli, kávé cukor nélkül, sovány tejjel

-tízórai:kis lazac, esetleg valamennyi jégsaláta

-ebéd: 2 fél sültcsirkemell kevés olívaolajban sütve, egy zacskó saláta olívaolajjal és balzsamecettel meglocsolva (nyamiii)

-uzsonna: na ezt általában sajna nem eszem, mert az ebéd később szokott lenni

-vacsora: pici fagyasztott meggy, vagy valami gyümölcs, 1-2 szelet sajt, vagy felvágott.

Én ezzel 3 hét alatt több, mint 3 kilót adtam le. Az a lényeg, hogy elég fehérjét egyél, mert különben izomból fogsz eladni, nem zsírból. És ne éheztesd magad, mert akkor lelassul az anyagcseréd és nem fogsz tudni fogyni.

Ha mozogni tudsz néha-akár csak sétálni is egy nagyot, vegyél egy üveg L-karnitint valamelyik testépítő boltban, edzés előtt 20 perccel kell beszedni és a zsírbontást segíti :)

Sok sikert! Én sem nagyon értek hozzá még, de amit most csinálok meg utánaolvasgattam, úgy látom, hogy ez a jó út. Ha van még valami kérdésed, írj üzit és válaszolok, ha látom.

20/L

2015. ápr. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!