Segitenetek lefogyni? Mennyi mehet le 6 honap alatt?
159 cm vagyok 73 kg (22/L)
Insinaty edzest tervezem ujra kezdeni (1honapot sikerult vegig csinalni)
Sajnos mostanaban elszaladt velem a lo, sokat ettem, de mar szo szerint rosszul vagyok, szoval leakarok allni ezzel a mertektelenseggel.
fel ev alatt mennyit tudok fogyni, es hogyan? Mit egyek, mit ne?
(derek: 98 cm, csipo: 112, comb 60 cm, mell 102cm)
Akármit ehetsz csak ne vidd túlzásba...
Nem egy kinder tejszelet miatt hizol el hanem a mozgáshiányos életmód miatt.
Persze étellel elhizhatsz ha tényleg bekapsz reggelire egy fél kiló szalonnát meg ebédre egy tál rántotthúst.
Viszont 10 kilót simán leadthatsz magadról ha napi 1-2-3 órát mozogsz!
nem próbáltam, de olvasgattam mindenféle bikini body guide-ot, ha tudsz angolul, szerintem töltsd le a Kayla Itsines Bikini Body Guide-ot, legalábbis képen, személyes beszámolók szerint elég hatékonynak tűnik! :)
valóban figyelni kell az evésre, és hogy megfelelően mozogj, de ha van önuralmad és kitartásod, nem lehetetlen :)
szia :)
én 164 centi vagyok, 75 kilóról indultam és kicsit több mint 3 hónap alatt 65-re fogytam. további 10 a cél.
mivel a heti 0.5-1kgs fogyás tekinthető egészségesnek, akár 20 kilót is fogyhatnál, viszont szerintem olyan 12-15 kg-t célozz meg, mert minél vékonyabb leszel annál jobban meg kell küzdeni érte.
az én módszerem nem biztos hogy a legjobb, de nekem ez vált be: előszöris szépen elhagytam a csokit, chipset, gyors kaját amiket nagyon szerettem.
ezután a fehér lisztet és a pékárukat hagytam el, az összeset, kivéve a Lipóti diabetikus termékeit, de ebből is csak havi 1-2t engedélyeztem magamnak, mikor a nagy rohanásban nem tudtam főzni.
a teljes kiőrlésű pékárukat is csak alkalmanként fogyasztom, ezen felül lemondtam az olajban sült ételekről, mindenhez kókuszzsírt használok. az étkezéseim a következők kombinációjából állnak:
1. csirkemell, pulykamell, halak wokban kókuszzsírral vagy sütőzacskóban sütve, barna rizzsel vagy bulgurral vagy görög joghurttal készült tzazikivel, sült zöldségekkel
2. reggelire zabkása vízben készítve, fahéjjal vagy bogyós gyümölccsel, vagy turmix amit szintén friss gyümölcsökből csinálok (pl 1 alma 1 banán és 1 dl tej, vagy eper és banán stb)
3. sovány túró reszelt zöldségekkel vagy gyümölccsel
4. levesek (ezeket főtt zöldségek és fűszerek összeturmixolásával készítem)
5. tojás, 1 egész + 2 fehérje rántottaként, omlettként, tükörtojásként vagy főve, sok-sok zöldséggel
6. gyümölcsök magukban
7. tk kenyér sok zöldséggel, pulykamellsonkával
zöldségeket bátran egyél, ne csak paradicsomot, paprikát, hanem retket, uborkát, hagymaféléket, lencsét, spárgát, karfiolt, brokkolit, répát stb.
nagyon fontos még a megfelelő folyadékbevitel, ez víz legyen, leginkább csapvíz, vagy ha az felétek nem jó minőségű akkor mentes ásványvíz, de a márkák váltogatásával. ne igyál cukros vagy szénsavas üdítőket.
emellett iktass be valami sportot, én a futásra/gyorsgyaloglásra esküszöm, súlyzós edzéssel kiegészítve. eleinte heti 2x, ma már heti 6x csinálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!