105kg-osan kezdetnek elegendő heti kétszer két óra jóga?
Diétázok, és szeretnék mellé valamit sportolni is. A súlyom miatt kezdésnek a jógára gondoltam, és ha eljutok 90kg-ig, akkor jöhet az ugrabugra torna is.
Ez jó ötlet, vagy inkább máshogy csináljam?

Én 114 kilóval kezdtem duci tréningekkel. Duci tréning 2008 kezdő része, duci tréning 1, 3 - ezek a legkönnyebbek. A 4. is nagyon jó, az a Katinkás, Kovis.
Ha ezek már könnyen mennek, akkor jöhet a Hősök Tornája és a normál tornák.

Kedves első válaszoló!
Sajnálattal közlöm, hogy 105kg-mal nem is olyan könnyű sebesen sétálni egy órán át és igenis megterheli a térdeket és a csipőt. Hidd el tapasztalatból tudom. És ha a kérdező ráadásul nem is olyan fiatal, és már eleve is problémák vannak az izületekkel túlsúllyal ez még rosszabb és fájdalmasabb.
Kedves Kérdező!
Szerintem jó ötelet a diéta+jóga. Pont a hétvégn mesélte anya, hogy az egyik ismerősünk is így csinálta és a télen (mondjuk novembertől mostanáig) már leadott több mint 10 kilót és nem terhelte meg e csontjait és nem éhezte magát agyon, ja és mind ezt 3 gyerek mellett.
Szóval szerintem ez a legjobb. Én most kezdtem dolgozni, de ha belerázódok én is el fogom kezdeni a jógázást, a diétát már most elkezdtem.
Sok sikert és kitartás!

Szia!
Apukám 30kgot fogyott a jógával ő 120kg volt! Szerintem jó ötlet ha te is jógázol! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!