Mit tegyek a vékony láb érdekében?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék vékony lábakat,bár tudom hogy sose lesz piszkafa,amit nem is akarok,de viszont vékonyabbat igen.Most sajnos nagyon vastag,hájas,meg izmos is egyben,belül a térdem,meg kivül is.Sajnos ha tornázok csak még vastagabb lesz,úgy vettem észre.Akkor mit tegyek,hogy vékonyabb legyen?
60 cm a legvastagabb része:(
17/L
2010. febr. 17. 18:54
11/11 anonim válasza:
nekem a futás segített+a napi 3 liter víz. (futás:MINDEN NAP. kezdetekben 1 km-s táv, nem vánszorgó-pihivel,hanem gyors sétával,ahol a kezedet intenzível mozgatod..aztán 2-3 nap után növelheted a távot..:) )
az első egy hét nehéz..de utána már rossz érzésed lesz este,ha nem futsz!:) + 7után semmit nem szabad enni:)
sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!