Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy hízásnak...

Lehetséges hogy hízásnak indultam?

Figyelt kérdés

Hormonproblémák miatt norcolutot és estrofemet kell 10 napig szednem. Már egy hete szedem és nagyon félek, hogy hízok. A kilóimat elég hosszas odafigyeléssel adtam le (azóta se eszem rossz kajákat csak kicsit többet, hogy súlyt tartsak)

A gyógyszerek miatt igyekszem visszafogni magam és mindennap mérem is a súlyom, hogy lássam, ha hízni kezdek.

Hétfőn 53,3 kiló voltam aztán másnap, 54,4, aztán 54,7 ma meg már 55,2! Tudom, hogy normális a súlyingadozás, de az rám ez nem jellemző, kitapasztaltam már nagyjából hogy milyen ételek és szokások eredményeznek ideiglenes testsúlyváltozást, de most mindent ugyanúgy csináltam. Hónapok óta nem voltam ennyi kiló. Nem szeretném a keservesen leadott kilóimat visszaszedni a gyógyszer miatt.

Szerintetek lehet ez tényleges hízás? Lehet ezeknek a gyógyszereknek vízvisszatartási mellékhatása? Másik, hogy kicsit nőtt az étvágyam is mióta szedem (ezért inkább alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket eszem). Ezt is okozhatja a gyógyszer? Tudnátok tanácsot adni? Szedett közületek már ilyeneket valaki?

2015. márc. 27. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Vízvisszatartás szerintem simán lehet.
2015. márc. 27. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Hormonzavarok, gyógyszerek mellett bármi lehet.

Mennyire nem eszel rossz kajákat? Biztosan nem rossz étkezés miatt kell gyógyszert szedned?

A gyógyszerek általában megölnek, csak lassan hogy sok pénzt lehessen kaszálni az eladásukból. Ha valakinek gyógyszert kell szednie, ott általában valami az életmódban nem stimmel, ami hormonális betegségeket, gyulladásokat okoz.. amiket aztán gyógyszerekkel akarnak 'gyógyítani' (gyógyítani, hatalmas kamu)

2015. márc. 27. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak ideiglenesen szedem a hormokat amíg helyreállok. Az orvos azt mondta a fogyás okozta a zavart. Pedig tudatosan fogytam, nem koplaltam. Szerintem egészségesen eszem. Zabpehely, csirke, tojás, sok zöldség, kevés gyümölcs, kefir, túró. Reggelente szoktam egy szelet teljes kiorlesu kenyeret is enni. Rizst szoktam még néha, de inkább gerslivel helyettesitem. Neha huvelyesek. Kavézni meg teázni szoktam meg sok vizet iszom. Szóval nem tudom mi lehet rossz az étrendemben
2015. márc. 27. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jók a kajáid.

10 nap - eltelik és szerintem csak átmeneti a hízás.

De ne egyél többet, mint korábban, mert akkor persze, hogy nehezebb leszel. :)

2015. márc. 30. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az orvosokat egy bizonyos csoport képzi ki, sok mindent tanulnak, de összességében a gyógyszeripar ócska termékeit adják el. Elegáns fehér köntösben (vagy köpenyben).

A tejtermékek, a glutén tartalmú gabona lisztek hosszú távon sajnos megbetegítőek. Amíg ezeket eszi egy társadalom, addig nagyon sok krónikus beteg tagja lesz sajnos.

2015. márc. 30. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!