Ez miért van? Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok !!!!! 16 éves vagyok jelenleg 68 Kg . 75-ről kezdtem még anno . A suli miatt nem volt sok időm d emindig igyekeztem mozogni. Most az utóbbi egy hétben leadtam egy kilót és Ma meg tegnap is úgy éreztem , láttam is hogy fogytam de a mérleg szerint nem .#fogyás #indultam
2015. jan. 22. 14:02
1/4 anonim válasza:
A mérleg amit mutat nem minden. Ha fogytál, az nem biztos hogy tényleges fogyás, inkább a centit válaszd mint a mérleget. Tehát ha a zsírból fogytál, akkor fogytál, de attól még izmosodhadtál is, és tudod 1 kg zsír és 1kg izom nem ugyanakkora. Nézd itt egy kép
Egy ideig én is a mérleg megszállotja voltam, de áttértem a centire, mert a mérleg mutatta hogy híztam, de fogytam mellette egy nadrág méretet--> izmosodás, és zsír vesztés
2/4 anonim válasza:
Én úgy kezdtem a fogyókúrát, hogy kidobtam a mérleget.
3/4 anonim válasza:
1. vagyok megint, és akár centi helyett használhatod azt hogy havonta egyszer, vagy 2hetente lefényképezed magad teljes képesen, az is sokat mutat
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasozkat. Így már értem. :)
2015. jan. 29. 14:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!