Szeretnék lefogyni 158cm/56kg-ról indultam és 2 hét után vagyok 54,5kg. Jól csinálom, ahogy csinálom, normális, hogy ilyen lassan jönnek le a kilók?
Életmód változást szeretnék, eddig két hete csinálom, nem sok, de eddig ha nekivágtam 2-3 nap után jönn a chips, csoki, most jól bírom, és kitartok továbbra is úgy érzem. Mivel vegetáriánus vagyok, ezért mindig is problémát jelentett az egészséges étkezés, sokat olvasok róla.
Pl a mai étrendem:
Tízórai: 2,5 kanál cukorral tea (fél 11-kor keltem:$)
Ebéd: gombával töltött diétás kifli + alma
Uzsonna: 100% whey proteinből 1 adag + banán + 2dl tej
Vacsi: 2 főtt tojás + egy főtt tojásfehérje
Nasi: 1-1 retek napközben
Délután 3-kor elmentem futni, 30 percet futottam közepes tempóval, 5 km-t. Aztán itthon csináltam 45 perc tornát, felüléseket, fekvőtámaszt, lábemelés, mindezt addig amig teljesen kipurcantam, ezután iszom most a proteinshake-em.
57gramm fehérje volt a mai kajámban és 1109 kcal-t viszek be a vacsival együtt. Emelett vettem be B12 vitamint, és vasat C-vitaminnal, folsavval, ez a vega életmódommal jár, minden másnap szedem ezeket.
Jó ez így, változtassak valamit? Szépen tudok haladni, mire figyeljek még?
Tízórai felejtős, cukros tea semmi szükséged nincs rá. Inkább ide tedd az uzsonnád.
Ebédnél nem tudom mit értesz a diétás kifli alatt, kifli alapból nem diétás. Egyél pl lecsót, zöldséges tojásos egytálételt stb
uzsonna alma
vacsora rántotta zöldségesen
Cukrot el kéne hagyni diéta alatt (meg egyébként is).
Ebédnél a diétás kifli mit takar? Egyébként ha belefér a ch keretedbe, akkor elmegy.
Az edzés utáni gyors felszívódású fehérjédet belassítod tejjel. Ergo el kéne hagyni a tejet.
Vacsi jó.
A fehérje kevés. 2xttkg kéne naponta. Ha húst nem eszel, akkor marad a túró, totu, cottage cheese és a fehérjepor.
Első, a fehérjét edzés után ittam, minek igyam délelőtt, ha akkor keltem?
Diétás kifli: teljes kiőrlésű, rozsos, magvas, fitness kiflikét árulják és belefért a keretembe, meg egy kis darabot ettem belőle.
A tojást, nem mindegy, hogy hogyan eszem? Főve jobban szeretem, miért egyem rántottával? A nyers zöldségek híve vagyok, nem sütném meg őket.
Második, a cukrot lehet el kéne hagynom, de csak ritkán iszom ezt a teát, ami édesítővel nem ugyan olyan, nem minden nap iszom. Kétszer ennyi fehérjébe szerintem belehalnék, nem szeretem annyira az ízüket, egy 30g-os shake még belefér. 57gramm protein pont elég nekem, biológus vagyok, tehát jól tudom, hogy a túlzott proteinbevitel milyen megterhelő a szervezetnek és felesleges is, mint az 1000mg-os C-vitamin.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!