Hogy tudnék igy lefogyni?

AKARATERŐ..
abból, amit most leírtál az látszik, hogy nem is akarsz lefogyni..
majszold az almát és mozogj, anélkül LEHETETLEN!!!!!!!!!!!
remélem, hiszel nekem, 12 éve vagyok dietetikus

Azért, mert öngerjeszted a problémáidat. Most is itt sírsz: mikor vékony voltam, akkor egsézséges kajákat ettem.
Mondd azt magadnak, hogy megint vékony vagyok, ó, milyen szép vékony vagyok, akkor most ismét egészséges kajákat eszem. Pozitívan gondolkozz, ne úgy, hogy "Áh, nem tudok semmit tenni, jajj, nem vagyok vékony"
De! Kezdj el úgy gondolkodni, mintha már ott lennél, ahová menni szeretnél! Meg fog változni a mentalitásod!
Ha valami hízlalósat kívánsz, akkor meg mondd azt: nem ehetem meg, mert én vékony vagyok, és azért, hogy ilyen maradjak, csak egészségesen étkezem!
A gondolkodás a kulcsa. Olvasd csak vissza a hsz-eidet! Csupa negatív önsajnálat! Húzd ki magad belőle! Jó csaj vagyok, és úgy is élek, mint egy jó csaj! És a jó csajok nem esznek szemetet! Ezt mondogasd. De mondogasd! ha egyedül vagy, akkor hangosan is, mert hat az agyadra!
Csak pozitívan!

Azért van annyi ilyen kaja, mert mindenki megveszi, aztán meg egy csomót költenek plasztikára, személyi edzőre stb. Ha egyszer elkezded elhagyni ezeket a kajákat, egy idő után már nem is fognak hiányozni. Ha meg vmi mégis nagyon hiányozna, akkor ehetsz belőle egy picit, de mértékkel.
Sok szerencsét! (16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!