Dagadt vagyok ha 170cm vagyok és 53 kg?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 21:59
2/12 anonim válasza:
Nem, sőt ez már közel áll ahhoz, hogy kórósan soványnak mondható legyél. Étkezz bőségen, egészségesen, mozogj sokat, és jól fogod magad érezni magad a bőrödben.
3/12 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam a bőrömben csak az öszes barátnőm soványabb nálam mondjuk alacsonyabbak is
köszönöm a válaszokat
2015. márc. 19. 22:28
4/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon pálcika lehetsz.
5/12 anonim válasza:
Nem. inkább hülye vagy ha dagadtnak hiszed magad
6/12 anonim válasza:
Nem tudom az arányaidat, meg ezt nem lehet két db szám alapján megmondani. Na de ekkora súly alapján, ehhez a magassághoz egészen biztos, hogy nem vagy dagadt. Én meg akkor egy elhízott tehén vagyok a 173 centi 60 kilómmal?- Mindenki szerint ideális vagyok, de akkor lehet, hogy csak nem akarnak megbántani és nem őszinték?!
7/12 anonim válasza:
Egy tízessel több vagyok és messze vagyok a dagadttól.
Szóval igen DAGADT VAGY, KEZDJ EL KOPLALNI!!! :)
8/12 anonim válasza:
Baratnom 163cm, 57 kilo es olyan vekony, hogy nadragot a gyerekosztalyon kell vennie, minden xs-es... ezzel a sullyam meg veletlenul sem lehetsz husi, inkabb extra vekony.... egy magas lanynal masok az aranyos, egy alacsony csaj ha vekony mindig torekenyebbnek fog latszani, emrt eleve kissebb, darabra.
10/12 anonim válasza:
Neked nem súlyból kellene fogyni hanem zsírból és utána izmot építeni ami formát ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!