Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szabad mit nem mennyit és...

Mit szabad mit nem mennyit és hogyan?

Figyelt kérdés
Még sosem fogyókúráztam ezelőtt, de szeretnék leadni pár kilót. Mivel még csak 14 éves vagyok saját ételeket magamnak nem tudok főzni vagy ilyesmi. Elkezdtem kevesebb édességet enni és kevesebbet enni minden hízlaló ételből, hat után nem enni és kevesebbet enni vacsorára is, sokat próbálok inni, hogy ne legyek éhes, de így is eléggé éhees vagyok egész nap és nem tudok mit csinálni vele, de nem akarok sokat enni meg hülyeségeket... mit kéne tennem?hogyan folytatni? Emelett amúgy heti kétszer aerobicra járok a többi napon vasárnap kivételével pedig futógépen futok félórát. ( 8-as errőségen ) Mit javasoltok? ( L/14 160 cm 64 kg)

2015. márc. 19. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődnek a problémák, hogy mindig éhes vagy.

Sosem szabad éhesnek lenned!Sokszor kell keveset enni, 2-3 óránként. Es az is hülyeség,hogy hat utam nem eszel. Ha hatkor eszel utoljára es utana mar nem vagy ehes,akkor oke.

De ha 7-8kor meg eszel egy kis túrót, 1-2 főtt tojást ,attól semmi bajod nem lesz.

Kocogj az aerobik mellé, cseréld le a pékárut teljes kiőrlésűre és nem lesz gond. Szólsz anyudnak,hogy neked azt vegyen,azt tudj vinni suliba és ennyi,nem kell külön főzni,nem a főtt kaja okozza a gondot.

És ne igyál cukrosat.

2015. márc. 19. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem úgy csinálni ahogy mondod!
2015. márc. 19. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
amúgy meg mint írtam is aerobic mellett a vasárnap kivételével minden nap futok
2015. márc. 19. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen,bocsi ,azt elfelejtettem,hogy futsz is,mire leírtam a válaszom.
2015. márc. 19. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld kéz :)
2015. márc. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!