Tényleg jó, ha 3-4 naponta felpörgetem az anyagcserém 1-1 nap magasabb széndhidráttartalmú étrenddel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Általában 40-50 g ch-t viszek be,mellette sok fehérjét,elég sok zsírt.Kb napi 1400-1500 kalóriának felel meg,amit megeszek.Hasznos fogyás szempontjából,ha 3-4 naponta csinálok egy kb 120 g ch-s napot vagy ez csak ront a fogyókúrán?Vagy nem nagyon számít?Tapasztalatok is érdekelnének.
Egyébként 13 kg felesleg van rajtam,közel vagyok a 70 kg-hoz.
2015. márc. 18. 18:01
1/1 anonim válasza:
Szia
Amikor tobb szenhidratot eszel, mint amennyire szulseged van, akkor tobb azenhidratot fogsz elegetni,de kevesebb zsirt.(nem egeszt annyit zsirbol,+a bevitt zsir sem eleg,hanem raktarozodik.)
Trhat a fogyokurat nezve szerintem nincs ra jo hatassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!