Van kedved és erőd egy léböjt tisztító kúrához?
2 napos léböjthöz keresek társakat, akik komolyan csatlakoznának. Holnap kezdem, és 2 nap a cél. Ebben van szükségem társra, hogy tartsuk egymásban a lelket. Ez alatt az idő alatt csak teát és vizet fogyasztunk, ha szédülés, fejfájás, némi gyomorkorgás lépne fel, egy kanál méz mehet.
Én 1 nappal próbáltam, 1 kg minusz. De a lényeg az, hogy a böjt végén szigorúan csak zöldség ehető. Ha 2 napig léböjtöt tartunk, 2 nap zöldségnap követi.
Én november óta fogyókúrázok és velem is előfordult, hogy teljesen teletömtem magam. Először bűntudatom volt, és mindig azt mondtam magamnak, hogy majd holnaptól újrakezdem. De mostmár inkább azt mondom magamnak, hogy nem baj, ettől még ugyanúgy fogyókúrázok és néha belefér egy-két ilyen nap is. Cserébe viszont aznap este fél órával többet bicajozok. :-)
Mostmár sokkal jobban megy a böjt, ha éhes vagyok megiszok fél liter teát és elmúlik az ehetnék.
Tegnap egy ismerősöm megjegyezte, hogy milyen sokat fogytam, tök jól esett!
Gratulálok. Látod, ez az elismerés, és persze a lógó nadrág. Bár ott tartanék. :)
Én is azt teszem, sok tea, ha már nagyon korog a hasam.
Szia!
Hogy sikerült a hétvégéd? Nekem 2kg minusz, de ebből biztosan vissza fog jönni 1. Most sokkal jobban bírtam mint először :-)
Már szinte az összes ízű teát kipróbáltam, hogy ne legyen olyan uncsi.
Szia!
Remekül, most bennem is volt erő. Most zöldségezek jó darabig, amúgy sem vagyok egy húsimádó.
Ma mértem magam, összességében, amióta csinálgatom, 64-65 vagyok.
Ma 64, 5 kg voltam reggel, és volt olyan, hogy a 70 kg-ot is elértem sajna. Úgy fogom fel, hogy az a 4 kg jöjjön még le. Ha lejött, még 5 kg. Így olyan jó érzés, mert érzem, hogy közeledek a 60 felé, de ha 55-ben gondolkodnék, még el lennék keseredve.
Te hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!