Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van kedved és erőd egy léböjt...

Van kedved és erőd egy léböjt tisztító kúrához?

Figyelt kérdés

2 napos léböjthöz keresek társakat, akik komolyan csatlakoznának. Holnap kezdem, és 2 nap a cél. Ebben van szükségem társra, hogy tartsuk egymásban a lelket. Ez alatt az idő alatt csak teát és vizet fogyasztunk, ha szédülés, fejfájás, némi gyomorkorgás lépne fel, egy kanál méz mehet.

Én 1 nappal próbáltam, 1 kg minusz. De a lényeg az, hogy a böjt végén szigorúan csak zöldség ehető. Ha 2 napig léböjtöt tartunk, 2 nap zöldségnap követi.

2010. febr. 15. 21:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szivesen elkezdeném veled, ha még áll az ajánlat! :-)

2010. febr. 16. 09:36
 2/24 anonim válasza:
Én is csatlakoznék :) 18 éves vagyok és 58 kg és ez nekem nagyon nem megfelelő. :)
2010. febr. 16. 10:22
 3/24 anonim válasza:
10:22-es vok, bocsi és csak zöldség? gyümölcs? nemazért mert baj, hanem csak érdekel. :)
2010. febr. 16. 10:22
 4/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem, nem. Csak folyadék. Pont ez a lényeg. Én 2 nap alatt 2 kg-ot fogytam vele. A lényeg az, hogy teát, vizet és olyan gyümölcslevet igyál, ami nem cukros és lehet zöldséglevet is.

Én nem hittem, hogy 2 napig lehet csak folyadékon élni, de nagyon jó. -2 kg, illetve teljesen kitisztít.

A lényege, hogy a leadott kilókat ne hízd vissza. Ehhez az kell, hogy ha most 2 napig csak folyadékon élsz, azt követő 2 napban csak zöldség, gyümölcs. Így nem jön vissza a leadott súly. Viszont, ha neki esel azonnal a husinak, tésztának, többet is visszahízhatsz.

Velem tartotok? Én már csináltam.

2010. febr. 17. 14:25
 5/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Veled tartok, bízom benne, hogy lesz elég akaraterőm végig vinni. :-)

Első voltam.

2010. febr. 17. 19:41
 6/24 A kérdező kommentje:

Rendben. Mit szólsz egy szombati kezdéshez?

Addig viszont folyamatosan csökkentsd az étel mennyiségét. Így nem lesz kellemetlen a hirtelen folyadékra átállás. A lényeg, hogy napi legalább2-3 liter folyadékot elfogassz. Ha nagyon nagyon éhes vagy, egy kávéskanál méz engedélyezet, de az nem azt jelenti, hogy 30 percenként. :)

Egy nap max 2-szer.

Hidd el, kibírod. Én nem hittem volna, de annyira telít a folyadék. Most ott tartok, hogy a zöldséggel is jól tudok lakni, és kisebb adaggal, mint annó, amikor habzsoltam észnélkül. :)

2010. febr. 18. 00:39
 7/24 anonim ***** válasza:

Oké, jó lesz a szombat.

Már december óta fogyókúrázok, eddig 12kg-ot sikerült leadnom. Jelenleg 105kg vagyok, de meg sem állok 80kg-ig! :-)

2010. febr. 18. 01:23
 8/24 A kérdező kommentje:

December óta?

Nagyon ügyes vagy, irigyellek. Nekem 10 kg-ot kell fogynom. Ez a kezdet, ha azt elérem, még 5-öt szeretnék.

2010. febr. 18. 07:43
 9/24 anonim ***** válasza:

Most hány kg vagy?

15kg nem is olyan sok, két hónap alatt biztosan meglesz.

Milyen diétát fogsz követni? Én kalóriát és szénhidrátot számolok, eddig ez vált be a legjobban. Így nem kell lemondanom semmilyen finomságról, néha belefér egy kis süti is.

Mindenhol azt olvasom, hogy hetente csak egyszer mérjük magunkat, de én minden reggel és este mérlegelek :-)

Szükségem van arra, hogy lássam hol tartok. Minden leadott kg után megfogadom, hogy azt a számot már soha többet nem fogom látni a mérlegen.

2010. febr. 18. 08:27
 10/24 anonim ***** válasza:

en is szivesen csatlakoznek, de egyelore a munkam nem engedi, de probaltam mar es bar nehez, de jo erzes, foleg a lelki gyozelem, az az erzes, hogy ezaz, kepes voltam ra megcsinaltam!:)

Ugyesek legyetek, kitartas nektek!

2010. febr. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!