Van kedved és erőd egy léböjt tisztító kúrához?
2 napos léböjthöz keresek társakat, akik komolyan csatlakoznának. Holnap kezdem, és 2 nap a cél. Ebben van szükségem társra, hogy tartsuk egymásban a lelket. Ez alatt az idő alatt csak teát és vizet fogyasztunk, ha szédülés, fejfájás, némi gyomorkorgás lépne fel, egy kanál méz mehet.
Én 1 nappal próbáltam, 1 kg minusz. De a lényeg az, hogy a böjt végén szigorúan csak zöldség ehető. Ha 2 napig léböjtöt tartunk, 2 nap zöldségnap követi.
Szia!
Én szivesen elkezdeném veled, ha még áll az ajánlat! :-)
Sziasztok!
Nem, nem. Csak folyadék. Pont ez a lényeg. Én 2 nap alatt 2 kg-ot fogytam vele. A lényeg az, hogy teát, vizet és olyan gyümölcslevet igyál, ami nem cukros és lehet zöldséglevet is.
Én nem hittem, hogy 2 napig lehet csak folyadékon élni, de nagyon jó. -2 kg, illetve teljesen kitisztít.
A lényege, hogy a leadott kilókat ne hízd vissza. Ehhez az kell, hogy ha most 2 napig csak folyadékon élsz, azt követő 2 napban csak zöldség, gyümölcs. Így nem jön vissza a leadott súly. Viszont, ha neki esel azonnal a husinak, tésztának, többet is visszahízhatsz.
Velem tartotok? Én már csináltam.
Szia!
Én Veled tartok, bízom benne, hogy lesz elég akaraterőm végig vinni. :-)
Első voltam.
Rendben. Mit szólsz egy szombati kezdéshez?
Addig viszont folyamatosan csökkentsd az étel mennyiségét. Így nem lesz kellemetlen a hirtelen folyadékra átállás. A lényeg, hogy napi legalább2-3 liter folyadékot elfogassz. Ha nagyon nagyon éhes vagy, egy kávéskanál méz engedélyezet, de az nem azt jelenti, hogy 30 percenként. :)
Egy nap max 2-szer.
Hidd el, kibírod. Én nem hittem volna, de annyira telít a folyadék. Most ott tartok, hogy a zöldséggel is jól tudok lakni, és kisebb adaggal, mint annó, amikor habzsoltam észnélkül. :)
Oké, jó lesz a szombat.
Már december óta fogyókúrázok, eddig 12kg-ot sikerült leadnom. Jelenleg 105kg vagyok, de meg sem állok 80kg-ig! :-)
December óta?
Nagyon ügyes vagy, irigyellek. Nekem 10 kg-ot kell fogynom. Ez a kezdet, ha azt elérem, még 5-öt szeretnék.
Most hány kg vagy?
15kg nem is olyan sok, két hónap alatt biztosan meglesz.
Milyen diétát fogsz követni? Én kalóriát és szénhidrátot számolok, eddig ez vált be a legjobban. Így nem kell lemondanom semmilyen finomságról, néha belefér egy kis süti is.
Mindenhol azt olvasom, hogy hetente csak egyszer mérjük magunkat, de én minden reggel és este mérlegelek :-)
Szükségem van arra, hogy lássam hol tartok. Minden leadott kg után megfogadom, hogy azt a számot már soha többet nem fogom látni a mérlegen.
en is szivesen csatlakoznek, de egyelore a munkam nem engedi, de probaltam mar es bar nehez, de jo erzes, foleg a lelki gyozelem, az az erzes, hogy ezaz, kepes voltam ra megcsinaltam!:)
Ugyesek legyetek, kitartas nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!