Van kedved és erőd egy léböjt tisztító kúrához?
2 napos léböjthöz keresek társakat, akik komolyan csatlakoznának. Holnap kezdem, és 2 nap a cél. Ebben van szükségem társra, hogy tartsuk egymásban a lelket. Ez alatt az idő alatt csak teát és vizet fogyasztunk, ha szédülés, fejfájás, némi gyomorkorgás lépne fel, egy kanál méz mehet.
Én 1 nappal próbáltam, 1 kg minusz. De a lényeg az, hogy a böjt végén szigorúan csak zöldség ehető. Ha 2 napig léböjtöt tartunk, 2 nap zöldségnap követi.
12:26-os!
Egy tündér vagy. Köszönjük szépen!
Kedves 8:27-es társam!
Most 67 kg vagyok. Tudom, tudom, ezen sokan nevetnek, de aki sokat sportolt egész életében és mindig 55-58 kg volt, annak teher a 67 kg. Hidd el!
Nehezebben mozgok, nem érzem így jól magam.
Én normálisan étkezem, nem választottam egy divatos diétát sem, mert nem hiszek benne. Én sok zöldséget és gyümölcsöt ettem eddig is, de most többet fokok. Csökentem a kenyeret, tésztát, cukrot rég nem eszek.
És a lényeg, naponta futok.
Szia!
Hogy bírod a kúrát? Én egész jól, mert egész nap vásároltunk a családdal és ez elterelte a gondolataimat a szilárd ételről. Holnap viszont itthon leszünk, ki kell találnom valami elfoglaltságot.
Szia!
Hogy sikerült a hétvégéd? Én már alig vártam, hogy vége legyen. Ma reggel mérlegeltem, 3kg ment le. Jó lenne, ha így is maradna.
Gatulálok neked!
Remélem zölséggel vezetted vissza a szervezeted. Ez komoly, mert veszélyes is lehet. Ne haragudj, hogy nem jöttem, de beteg voltam. Nálam kimaradt a szombati böjt. :(
Még most sem érzem tökéletesen magam, remélem szombatra helyre jövök. Akkor nincs kedved egy újhoz?
Egyébként próbáltad már, vagy az első volt? Látod? 3 kg minusz, csak így tovább. :)
Ez volt az első, egész jól bírtam. :-)
Ma 1 kg paradicsomból, 1 kígyóuborkából és 3db tojásból csináltam magamnak salátát, azt csipegettem. Nem is kívántam mást, pedig a családnak rántott húst csináltam.
Szivesen veled tartok hétvégén, remélem addigra meggyógyulsz!
Jobbulást!
Szia!
Most már köszönöm, remekül vagyok. Végre elmúlt.
Ha gondolod benne vagyok a pénteki kezdetben. 2 napra. neked oké?
Sikerül tartani aleadott kilókat minuszban? Nagyon szorítok neked. Most átáltam vissza a diétás étkezésemre, -3 kg eddig. Remélem megy még tovább is, megyek holnap futni, remélem felgyorsítja a dolgokat. Minden nap szoktam, ha az időjárás engedi, mostanában ám keresztbe tett, meg a betegség is, sajnos.
De most újra nekiesek.
Szia!
Nekem is jó a pénteki (mai) kezdés. A 3 kg-ból 1 alattomosan visszakúszott, de még így is nagyon elégedett vagyok!
Szia!
Nem baj, örülök neki. :)
Mehet, én is elkezdtem ma. Le kell végre fogynom. Folyton csak a szövegelés, de mégis mindig elrontom, hogy valahol valamiért bekajálok és indul elölről. nagyon utálom magam, hogy ilyen gyenge vagyok. Bezzeg sírni tudok, hogy töltött galambnak érzem magam, de nem nyávogni kellenne, hanem tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!