Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most akkor zsír vagy...

Ez most akkor zsír vagy micsoda a hasamon?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy diétázom, és mellette sportolok, a célom kb kiló leadása. Ha az meg lenne nagyon szép vékony lennék. A diétának és a mozgásnak köszönhetően, jobb a közérzetem, látszik is itt-ott a formásodás, még ha kilókban ez nem is nagyon mérhető. Egy dolgot nem értek: A hasamon van a felesleg jelentős részve, viszont abszolút nem megy le már 7 hónapja! reggel még okés a mérete, de elég megennem egy kis zabpehlyet, vagy akár 2 deci folyadékot, és máris óriási lesz. Mindenki azt mondja h diétázni kell a hashoz, de én végső elkeseredésemben már oto chillit vettem, de semmi változás. Legutóbb már azt mondták, hogy víz van rajtam lehet, de ezt valahogy nem hiszem. van valakinek valami ötlete? Most tényleg ennyire vastag zsír van a hasamon, hogy nem megy le?
2015. márc. 14. 14:35
 1/6 A kérdező kommentje:
*15 kilót szeretnék leadni
2015. márc. 14. 14:35
 2/6 A kérdező kommentje:
*ja és nem ez a lógós hasam van, hanem mint egy felfújt labda
2015. márc. 14. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, meg valaki aki nem tudja hogyan nez ki egy termeszetes hasfal...
2015. márc. 14. 15:14
 4/6 anonim válasza:
ha ilyen hirtelen megnő akkor valószínűleg mindig felpuffadsz
2015. márc. 14. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerős. Reggel szép lapos, evés után meg szó szerint mint egy kismama, akinek éppen kezd látszani a pocakja, kb. olyan kemény is. Mondjuk annyiban szerencsém van, hogy nem elég egy-két falat, hanem rendes étkezésnek kell hozzá lennie és evés után kb. 2-3 óra múlva megint lapos. Ezt puffadásnak nevezik, ezzel igazából sok mindent csinálni nem tudsz. Maximum nyáron a strandon nem eszel... illetve a puffadás ideje alatt lehet játszani kicsit a testtartással, ha rendesen, egyenesen állok ahogy amúgy kellene és nem görnyedve, akkor még elviselhető. (vagy kinyomod a hasad és simogatod, mintha terhes lennél. :D páromnak ezzel szoktam viccelődni ebéd után)
2015. márc. 14. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Emberek, a normal hasfal kidomborodik!

Az az egeszseges, mindenkinek olyan!

Amit latsz a fitneszmodellek kepein, ott az osszes has be van huzva es ra van feszitve.

https://www.youtube.com/watch?v=AU_c4icf9Cw

2015. márc. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!