Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A húgom kövér lenne szerintetek?

A húgom kövér lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

Én 18 éves lány vagyok, és kicsit vékonyabb a kelleténél, de egy betegség miatt. Van 3 húgom, ebből kettő "szenved" ugyanabban a betegségben. (akármennyit eszik, nem hízik) A nagyobbik húgom 13 éves, 157 cm és 45 kg. A mamánk mindig azt mondja neki, hogy "nagy segged van" meg "dagadt vagy".

Az én számból nem hiszi el, hogy egyáltalán nem dagadt, hanem pont jó. Ha van nektek véleményetek erről a "sztoriról" szívesen várom a válaszokat, hogy megmutassam neki a Ti véleményeteket!

2015. márc. 14. 00:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
157 cm és 45 kg? Ugyan, a húgodnak tökéletes alakja van, egyáltalán nincs oka rosszul éreznie magát. Szép napot!:)
2015. márc. 15. 00:00
 12/12 anonim ***** válasza:

45 kilósan biztosan nem lehet kövér, max. Kevés az izom rajta, ezért puhábbnak latszik.

Na de azért az is durva, hogy némelyik válaszoló szerint a 45 kg már elég is a tökéletes alakhoz! Vagyis szerinte akár egy x lábú, rövid nyakú, nulla derekú, tyúkmellű, púpos is lehetne tökéletes alakú, ha 45 kg!

2015. márc. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!