Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéssel tudnék leadni...

Milyen edzéssel tudnék leadni 6 kg-t egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Sürgős lenne mert egy hónap mulva versenyem van és első kategóriában szeretnék indulni+a diétát nem nagyon bírom :S
2010. febr. 15. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
pedig diéta nélkül nem fog menni. főleg ha nincs is rajtad sok felesleg.én heti 3 edzéssel plusz odafigyeléssel "csak" súlyt tartok. igaz nincs sok feleslegem (max 1-2 kiló)
2010. febr. 15. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Hát akkor semmilyen edzés nem segít.
2010. febr. 15. 17:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó oké üsse kavics legyen diéta:S
2010. febr. 15. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
futás,de vmilyen szinten a diéta is szükséges lenne!!!:)))főleg a cukor elhagyása!!!az utols héten pedig a sót is el kellene,tudod,az megköti a vizet,s az a 6kg lehet nem is mind 'fölösleg'...:D
2010. febr. 16. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mit sportoélksz? Csakl mert furcsa hogy verseny sportoló létedre 6 kg van rajtad leadandóba.
2010. febr. 18. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

DIÉTA+KARDIÓ

ha bírod ha nem. olyan nincs hogy nem bírom olyan vagy hogy nem akarom. te az utóbbi vagy

2010. febr. 18. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Fuss heti 4x vagy 5x min. 35-40 percet. Én így adtam le a felesleget. Emellett csak annyit csinálam, hogy este cska gyümölcsöt, vagy cukormentes cuccokat ettem.
2010. febr. 19. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!