Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy csődtömeg vagyok.

Mit tegyek? Egy csődtömeg vagyok.

Figyelt kérdés

152 cm és 44-ről 51 kg-ra híztam.

Egészségesen éltem, mozogtam..fantasztikusan éreztem magam. Aztán szép lassan feljöttek rám a kilók. Nem volt lehetőségem futni ezért (hülyén hangzik) de elkezdtem csak simán ugrálni. 30 percet naponta. Rengetegszer próbálkoztam, de egyszerűen nem tudok fogyni..Rettenetesen érzem magam a bőrömben.

Régebben mindig egy időben ettem, nem is voltam éhes soha..most szerintem kényszeres evővé váltam. Állandóan ennék. Nem vagyok éhes és mégis. Sajnos eszek is. Sokat..

A környezetemben mindenki fogyott..én híztam.

Változtatni akarok de nem tudok..belenézek a tükörbe és a sírógörcs kerülget.

Mit tehetnék? Próbálok 5x keveset enni, de meglátok valamit és megkostolom.

Nem volt hasam, vékony lábaim voltak. Most hatalmas a hasam és szorítanak a nadrágaim.

Júniusig le akarom adni azt a 7 kg-mot. De nem tudom hogy. Valaki tud segíteni? Tudom, hogy nekem kell döntenem, de kikészültem. Állandóan a fogyáson kattog az agyam.

2015. márc. 8. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Google: "Amit a zsírégetésről tudnod kell"
2015. márc. 9. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!