Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a gyerekkori bántalmazások...

Ha a gyerekkori bántalmazások miatt egy csődtömeg lettem, akkor nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Se gimnáziumban, se általánosban nem voltak barátaim, mert rögtön beleraktak a búnyózsák szerepbe. Ez nem elég, utána pedig semmilyen programba nem vettem részt. Az iskola hozzám hasonló vesztesei fogadtak el úgy ahogy. És mai is így van. 26 évesen nem buliztam, nem csináltam őrültségeket.

Nem vagyok normális emberi lény. Defektes vagyok. Társkeresőn sem írt vissza senki se a leveleimre, mert semmi érdekes sincs rajtam.

26/F

2015. márc. 4. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Senki nem szereti a lúzereket bocs.
2015. márc. 4. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Változtatni kell rajta.. rajtad áll !!
2015. márc. 4. 08:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor még ma este elmegyek egy prostihoz, és elköltöm nála a félrerakott pénzem. Miért ilyen beteg ez a mai társadalom? Én csak szeretni akarok valakit.
2015. márc. 4. 08:03
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Nem a társadalom beteg, hanem jól mondtad te vagy defektes.
2015. márc. 4. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Prosti??? Ki mondott ilyent? :D

Menj el buliba akár egyedül, nézz körül, sajnos nem jársz nyitott szemmel...:)

2015. márc. 4. 08:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Állítsak be egy házibuliba csak úgy hívatlanul? Már az első este kinéznek, mert dadogok, csálén járok meg az arcom asszimetrikus.

Jobb lesz nekem ha innentől fizettek a szexért.

2015. márc. 4. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
volt nekem általánosban, majd rövid ideig gimiben is egy ilyen osztálytársam ... mindenki őt bactatta, szemüveges, vékony gyerek ... én sajnáltam ugyan, de annyira nem voltam empatikus, hogy meg is védjem ... aztán pár tíz év múlva véletlen összefutottunk ... Németországban él, fogtechnikus, boldog, családos ember ... már 60 évesek vagyunk ... szóval ne add fel, hanem bizonyíts
2015. márc. 4. 08:21
 8/10 anonim válasza:
Elmondom, mi a teendo (szerintem): kezdj el sportolni, az arcformadon is elonyosen valtoztathat, de a legfobb az egeszseg es az onbizalom, amiket ad :) ne sugarozd magadbol a negativitast, legy vidamabb, probalj meg a legkisebb jonak is orulni, a rossz gondolatokat meg elhessegetni :), a penzed inkabb koltsd arra, hogy jol nezz ki (elonyos haj, ruhak-> nem kell dragat venni, de olyat, ami jol all) Tuzz ki celokat magad ele, ha a kepzettseged nem teszi ezt lehetove, akkor akar meg az erettsegitol is ujrakezdheted, kozbe persze melo, sokan igy csinaljak. Ember, kuzdj es bizva bizzal! ;) Hajra, adj bele mindent es igyekezz minel jobban erezni magad! 23/f
2015. márc. 4. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A belsőn lehet fejleszteni, nem annyira nehéz, tapasztalatból beszélek. Nekem is hasonló gyerekkorom volt. Túlléptem rajta. Viszont a barátnő nem a belsőn múlik, hanem csak a külsőn. (A belső az inkább akkor számít igazán, amikor meg kell tartani a lányt, a megszerzéséhez viszont nem elég.) Nem csoda, hogy 28 évesen még randim sem volt.
2015. márc. 4. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszolót szeretném félholtra verni és tolószékbe nyomorítani.
2015. márc. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!