A futástól izmosodik, vékonyodik a karom is?
Nem értem mi nem tetszik az első két válaszban? Talán az, hogy igaz? Mit szeretnél olvasni, hogy igen, a futástól a karod is izmosodni fog? Pedig nem igaz.
A futástól a lábad izmosodik egy kicsit. Egyébként pedig a zsírtól szabadulsz meg a futás során. Mivel helyi zsírégetés nincs, a zsír általánosan fog eltűnni. Ahogy kevesebb lesz a zsír annál szálkásabb lesz a karod is, de nem lesz izmosabb, mint amilyen amúgy is volt. Csak az a kevéske kis izmocska ami van rajta maximum jobban látszik. Ahhoz, hogy a karod vagy bármid izmosodjon a kívánt izomcsoportot kell megdolgoztatnod e mellé helyes étrenddel segítened, hogy az izmok megfelelő táplálékhoz jussanak a fejlődés érdekében.
Lepontozhatsz mindenkit, aki azt mondja, hogy a futástól nem fogsz izmosodni, maximum csak vékonyodni, de ettől még igaz lesz így is, úgy is.
Ne haragudj, de nem én pontoztalak le, nem kéne mindjárt vádaskodni, abban a pillanatban, hogy eldurran az agyad... Ebben a pillanatban láttam az összes választ, mert most jöttem a géphez. És egyébként soha, senkit nem pontozok le, ha normális választ ad, mindegy, hogy pozitív vagy negatív-e rám nézve, vagy a várakozásomra. Körülbelül kétszer, ha előfordult, hogy lepontoztam valakit, azt is azért, mert nem a kérdésemre adott választ, hanem rossz májú, buta hozzászólást írt, úgyhogy ezt kikérem magamnak.
Rosszul fogalmaztam, nem izmosodást szeretnék, hanem azt hogy vékonyabb legyen, és hogy a kis "integetőháj" eltűnjön. Mindenkinek köszönöm, aki normális választ adott, és nem "lepontozó fogyiként" emlegetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!